EXCLUSIV Olguţa Vasilescu și soțul, tandri la mall. Și-au cumpărat haine și dulciuri

2-3-bd-1.jpg

Olguța Vasilescu și Claudiu Manda profită la maximum de fiecare clipă petrecută împreună
fotografii: Blitz

Olguţa Vasilescu a trecut prin momente dificile. A fost şefa de campanie a Vioricăi Dăncilă, astfel că stresul pentru ea a fost la ordinea zilei. Imediat ce a scăpat de alegeri, fostul ministru al Muncii şi-a luat perechea şi a plecat la mall, unde a colindat câteva ore prin magazine.

În timp ce alţii fac shopping la Milano, Paris sau New York, pe Olguţa Vasilescu (45 de ani) şi Claudiu Manda (43 de ani) îi puteţi vedea des la Mall Băneasa. Este locul preferat de unde îşi cumpără haine, după cum ne-a mărturisit chiar celebra politiciană. 

Zilele trecute, cei doi au fost surprinşi de fotoreporterii Click! în timp ce colindau prin magazine, extrem de tandri unul cu altul. Claudiu şi-a ţinut soţia mai tot timpul de gât şi nu s-a dezlipit de ea. Ba chiar, a fost atent la ce obiecte vestimentare îşi cumpără. 

2-3-bd-2.jpg

Cuplul de politicieni s-a relaxat prin magazinele de haine

Psihologii spun că shopping-ul este o modalitate rapidă de a scăpa de stres, ne relaxează, fiind practic o terapie. Probabil că la fel au gândit şi soţii Manda când şi-au spus, probabil, că după perioada grea a alegerilor a venit timpul să-şi încarce bateriile cu o nouă sesiune de cumpărături. Şi au plecat de acolo cu câteva pungi pline. 

”Printre altele, mi-am cumpărat un pulover gros, iar  Claudiu o geacă”, ne-a spus Olguţa Vasilescu.  Deşi era în jur de ora 21.00, cei doi nu s-au putut abţine şi au trecut şi pe la zona de dulciuri, de unde au ales câteva sortimente de macarons. 

2-3-bd-3.jpg

Olguța și Claudiu n-au plecat cu mâna goală din mall

De aprope şapte luni de când Claudiu Manda este europarlamentar din partea PSD, acesta îşi vede soţia doar la final de săptămână. De luni până joi este plecat la Bruxelles, iar Olguţa face naveta între Bucureşti şi Craiova, pentru a-şi vedea fiul, rezultat din căsnicia cu Ovidiu Wlassopol. Robert Ştefan are 10 ani şi este crescut de sora mamei lui. Lia Olguţa Vasilescu a divorţat de fostul soţ în 2016 şi s-a recăsătorit cu Manda anul acesta, pe 24 februarie, de Dragobete. Şi el se află la a doua căsnicie. 

2-3-bd-4.jpg

Cei doi s-au oprit și în zona de restaurante

Până în 2015, Claudiu a format un cuplu cu Adina, actualul manager al Spitalului Victor Babeş, cu care are un fiu, în vârstă de 14 ani. Olguţa a renunţat la toate funcţiile din partid şi în prezent este doar deputat în Parlamentul României. 

A fost şefa de campanie a Vioricăi Dăncilă

Ultimele luni au fost grele și tensionate pentru fostul ministru al Muncii. Lia Olguța Vasilescu a fost șefa de campanie a candidatului PSD la alegerile prezidențiale. După ce Viorica Dăncilă a pierdut în turul doi lupta purtată cu Klaus Iohannis, a venit și vremea ”deconturilor” la șefia partidului. La cel mai recent comitet executiv, fostul premier și-a depus demisia din funcția de președinte al Partidului Social Democrat, lăsându-i locul lui Marcel Ciolacu până la următoarele alegeri din partid. S-a zvonit că însăși Olguța Vasilescu i-ar fi cerut demisia Vioricăi, însă aceasta a negat vehement.

untitled-1.jpg

Lia Olguța Vasilescu a fost alături de Viorica Dăncilă pe toată perioada campaniei electorale
Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1