Octavian Ursulescu a venit la o întrunire și s-a trezit la petrecerea de ziua lui

12_cadou-octiavian-ursulescu.jpg

Octavian Ursulescu și tabloul „La mesteceni”, dăruit de Cătălin Zisu

Marţi, 18 iulie, celebrul prezentator Octavian Ursulescu a împlinit 72 de ani, iar prietenii i-au organizat o petrecere surpriză.

Generalul locotenent dr Cătălin Zisu, comandant al instituţiilor de cultură din Armata Română, a convocat la Sala de Marmură a Cercului Militar Național o întrunire legată, chipurile, de Monumentul Muzicii Româneşti, recent inaugurat. Printre invitați s-au aflat Horia Moculescu, Jolt Kerestely, George Natsis, Marcel Pavel, Daniel Iordachioae și Adrian Daminescu. La final, ospătarii au adus șampania şi cei prezenţi i-au cântat „La mulţi ani!” lui Octavian Ursulescu. El a primit în dar de la Cătălin Zisu tabloul „La mesteceni”, de Ion Hultoana, evaluat la 500 de euro. Luni, prezentatorul va fi gazda Festivalului „Crizantema de Aur”, la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase”. (Gheorghe Chelu)

Loading...

Citește și

  • Este cel mai cunoscut prezentator de evenimente din România, cu o experienţă de peste 40 de ani. S-a făcut remarcat în televiziune şi pe scene ale festivalelor celebre, a scris cărţi, a prezentat evenimente mondene. Dar Octavian Ursulescu are şi alte talente ascunse. În copilărie avea cu totul alte pasiuni, mergea la olimpiade de matematică şi juca baschet de performanţă.

  • Octavian Ursulescu, care prezintă evenimente muzicale de mai bine de patru decenii, a împlinit ieri 71 de ani, însă arată impecabil. Marele secret? Muncă, dietă şi mult sport. La doar câteva luni după ce a lansat cartea despre viaţa regretatului Titus Munteanu, el lucrează acum de zor la un volum dedicat Marinei Voica.