Octavian Ursulescu a fost «înaintat în grad»

18_ursulescu.jpg

Tavi Ursulescu, în „uniforma” fără epoleți

La inaugurarea Monumentului Artiștilor Muzicii Românești, Octavian Ursulescu (72 de ani) a primit în dar, cu ocazia zilei sale de naștere, o uniformă de gală asemănătoare unei ținute militare. Vedeta va folosi ținuta la spectacolele găzduite de Cercul Militar Național.

Edificiul a fost ridicat la inițiativa generalului lt. dr. Cătălin Zisu, comandantul Instituțiilor de cultură din Armata României. 

Aflat pe Bd-ul Iuliu Maniu nr. 13, în fața sediului Inspectoratului General al Muzicilor Militare, monumentul cinstește memoria a peste 560 de nume ilustre ale muzicii românești din toate timpurile, înscrise pe plăci de marmură, din toate genurile – clasic, ușoară, folclor, jazz, rock, folk – compozitori, textieri, instrumentiști, realizatori radio și TV, muzicologi. 

Loading...

Citește și

  • Marţi, 18 iulie, celebrul prezentator Octavian Ursulescu a împlinit 72 de ani, iar prietenii i-au organizat o petrecere surpriză.

  • Este cel mai cunoscut prezentator de evenimente din România, cu o experienţă de peste 40 de ani. S-a făcut remarcat în televiziune şi pe scene ale festivalelor celebre, a scris cărţi, a prezentat evenimente mondene. Dar Octavian Ursulescu are şi alte talente ascunse. În copilărie avea cu totul alte pasiuni, mergea la olimpiade de matematică şi juca baschet de performanţă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1