Octavian Ursulescu, în doliu! Fratele lui, Florin Silviu Ursulescu, a murit la 73 de ani!

frate-ursulescu.jpg

Florin-Silviu Ursulescu
Octavian Ursulescu trece prin momente grele. Fratele lui, Florin-Silviu Ursulescu, s-a stins din viață

Doliu în lumea presei şi a muzicii rock. Celebrul cronicar Florin Silviu Ursulescu a murit la 73 de ani, în dimineaţa de 16 septembrie. Deşi bolnav, acesta era foarte des văzut la evenimentele mondene sau la concertele prezentate de fratele său, celebrul maestru de ceremonii și prezentator de evenimente Octavian Ursulescu.

Cunoscutul cronicar Florin-Silviu Ursulescu s-a născut la 1 octombrie 1945 în Bucureşti şi a început, încă din adolescență, să fie interesat de muzica bună. Tot de tânăr începe să consulte reviste şi publicaţii străine cu caracter muzical pop-rock – franceze, engleze, italiene. Discurile şi publicaţiile erau procurate cu mari eforturi, sacrificii, cheltuieli, prin intermediul celor care mai plecau peste hotare, deoarece în ţară erau imposibil de procurat. Fratele cunoscutului prezentator Octavian Ursulescu a fondat mai multe cluburi de muzică în Bucureşti, a lucrat pentru posturi de radio şi a semnat mii de cronici muzicale în revistele de specialitate.

3-col-fratii-ursulescu.jpg

Octavian și Silviu Ursulescu

Mergea la concerte rock şi nu numai, la evenimente, la lansări sau la spectacole prezentate chiar de fratele său. În ultima vreme era tot mai bolnav, însă chiar şi aşa se deplasa la evenimente, dornic să le fi alături artiştilor cu care a lucrat de-a lungul vremurilor. Florin Silviu Ursulescu era considerat cel mai important cronicar din muzica rock din România şi unul dintre cei mai buni de acest fel!  Din păcate, în dimineaţa zilei de 16 septembrie, fanii şi oamenii de specialitate au anunțat pe reţelele sociale că regretatatul Florin Silviu Ursulescu a trecut în nefiinţă. Dumnezeu să-l odihnească în pace.

Citește și:

Octavian Ursulescu, dezvăluiri incredibile despre Epoca de aur! Prezentatorul spune câţi bani făcea pe vremea comunismului. Află cum e plătit acum FOTO EXCLUSIV

Cât de eleganţi sunt şi la vârsta a treia!

 

 

Loading...

Citește și

  • Octavian Ursulescu (71 de ani) a surprins pe toată lumea cu apariţia sa, luni seara, la petrecerea ”Universal Music”, desfășurată la Clubul Diplomaţilor. Celebrul prezentator de evenimente şi de spectacole a venit însoţit de fratele său, criticul muzical Florin Silviu Ursulescu (77 de ani), cu care are în comun pasiunea pentru muzică, scris şi sport.

  • Octavian Ursulescu, cel mai carismatic prezentator de evenimente din România, are şi acum o grămadă de contracte, deşi concurenţa e serioasă. Ca să-şi păstreze tonusul, îşi umple timpul liber cu mai vechile sale pasiuni, despre care a vorbit, cu drag, într-un interviu de suflet acordat ziarului Click!

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1