Octavian Strunilă a muncit pe rupte pentru cinci posturi tv

stru12-13-b-strunila.jpg

Îl vedeţi şi la ”Ultimul trib” (Antena 1)
Citeste tot despre: 

Cunoscutul actor care s-a remarcat în telenovele este prezent în această săptămână la cinci posturi TV.

Miercuri, 5 decembrie, Octavian Strunilă (37 de ani) va fi printre invitaţii lui Andi Moisescu la concursul „Pe bune” (ProTV), unde se întrece la cultură generală cu Andreea Ibacka, soţia lui Cabral.

Ei vor primi întrebări care mai de care mai ciudate şi vor fi ajutaţi să răspundă de Cosmin Natanticu şi de Costi Diţă, căpitanii de echipă. Tot Octavian prezintă joi reality-show-ul „Ultimul Trib” (Antena 1), filmat vara trecută în Madagascar, iar, săptămânal, se află în spatele camerelor de filmare de la serialul „Primăverii” (TVR 2).

Şi tot Strunilă poate fi văzut în reluările de la două posturi TV: în serialele „Regina” (Pro 2), unde îl joacă pe Stiven Killerul şi în „Fetele lu’ domn profesor” (Kanal D), producţie pentru care a scris şi scenariul.

Loading...

Citește și

  • octavian strunila

    Octavian Strunilă (37 de ani) este peste tot. După ce a devenit celebru cu rolul lui Stiven, din “Inimă de ţigan”, actorul a devenit abonat la reality-show-uri, iar acum este prezentator la “Ultimul trib”, emisiunea filmată în Madagascar şi difuzată de Antena 1 joi şi vineri, de la ora 20.00. Mai nou, este şi scenarist pentru serialul “Primăverii”, de la TVR 2.

  • Octavian Strunila, Paul Ipate, Mihai Bobonete, Ferma dupa perdea, Ferma vedetelor, PRO TV, Andreea Ibacka, interviu

    Pe Octavian Strunilă (36 de ani), îl ştim cu toţii din serialul-fenomen „Inimă de ţigan”, unde a jucat rolul lui Stiven, însă debutul în actorie s-a produs în 2004, în „Numai iubirea”. De atunci, a tot sărit din proiect, în proiect. Iată că, după ce în 2016 a fost concurent la „Ferma Vedetelor”, acum Strunilă a ajuns să prezinte o emisiune despre culisele acestui show, „Ferma după perdea”, unde face echipă cu frumoasa Andreea Ibacka! Despre acest proiect, dar şi despre prietenii lui cei mai buni, Octavian Strunilă ne-a vorbit într-un interviu exclusiv!