Octavia Geamănu s-a întors la ştiri după 9 luni

octavia_geamanu.jpg

octavia geamanu
Octavia Geamănu a revenit din concediul de maternitate
foto: arhiva personală

După o pauză destul de lungă, Octavia Geamănu a revenit la pupitrul ştirilor. Vedeta Antena 1 prezintă "Observatorul" de weekend. Blonda a absentat motivat de la muncă 9 luni, fiind în toată această perioadă în concediu de maternitate. Prezentatoarea a devenit mămica unui băieţel superb pe care l-a botezat în urmă cu doar câteva luni, în mare secret.

Prezentatoarea de ştiri de la Antena 1, Octavia Geamănu, s-a întors în televiziune. Soţia lui Marian Ionescu şi-a reluat locul la pupitrul ştirilor weekend-ul trecut la Observator. Vedeta a devenit pentru prima dată mămică în toamna când i-a dăruit un băieţel lui Marian Ionescu (53 de ani), liderul trupei Direcţia 5, cu care este căsătorită din 2015. După o sarcină cu probleme, prezentatoarea a lăsat liber scaunul de la „Observator Special“ în luna septembrie 2016, dar a revenit dornică să se reîntâlnească cu telespectatorii.

Octavia Geamănu şi Marian Ionescu s-au căsătorit în februarie 2015, în secret, la Galaţi, acolo unde formaţia Direcţia 5 se afla în turneu, iar lunile trecute la fel de discret şi-a botezat băieţelul. "Am fost doar noi, naşii şi familia, la mănăstirea Ghighiu", a aspus ea la Antena 1. 

Loading...
 
 

Citește și

  • octavia geamanu

    Octavia Geamănu (32 de ani), prezentatoarea Observatorului Special de la Antena 1, și-a luat vacanță de la locul de muncă înainte să nască. A lipsit patru luni, dar acum este pregătită să se întoarcă la pupitru. Un eveniment important din viața ei i-a cerut însă toată atenția: botezul băiețelului său.

  • octavia geamanu observator special

    În luna noiembrie, Octavia Geamănu de la Antena 1 a devenit mamă. Aceasta a adus pe lume primul său copil, un băiețel căruia îi acordă toată atenția. A lăsat cariera pe planul secund și s-a dedicat trup și suflet vieții de familie, acolo unde se simte cel mai bine, alături de micuțul Andrei și de soțul său, Marian Ionescu, liderul trupei Direcția 5.

  • octavia geamanu observator special

    A născut de aproape două luni, dar până acum nu a vrut să ni-l arate pe bebeluşul care o face atât de fericită. Octavia Geamănu a publicat prima imagine cu băieţelul ei şi al liderului Direcţia 5, Marian Ionescu. Micuţul Andrei este frumuşel foc şi are un păr bogat.

  • Una este vedetă Antena 1, cealaltă, sora ei mai puțin celebră și corporatistă. Nu suntem deloc lipsiți de respect, doar repetăm gluma simpatică dintre acestea, perfect conștiente de cine dintre surorile Geamănu este recunoscută pe stradă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1