Oana Zăvoranu şi-a schimbat din nou maşina! Ce "bijuterie" are în garaj

oana.jpg

oana zavoranu
Oana nu se mai oprește din cheltuit
Foto: arhivă personală

Pasiunea Oanei Zăvoranu pentru cumpărături de lux pare de năstăvilit. După ce în ultimele luni a dat iama în magazinele marilor branduri şi şi-a achiziţionat tot ce i-a poftit inima cheltuind mii de euro, în urmă cu doar câteva zile bruneta şi-a mai satisfăcut un capriciu. A intrat în posesia unui bolid nou-nouţ, un crossover al cărui preţ de achiziţie se apropie de 100.000 de euro în funcţie de dotări.

Oana Zăvoranu (43 de ani) a schimbat bolidul sport pe care îl avea cu unul de teren, iar achiziţia nu a rămas un secret. Bruneta s-a lăudat pe contul de socializare cu noua ei maşină, un Porsche de culoare neagră, al cărui preţ nu este deloc de neglijat. Dar nimic nu costă prea mult când vine vorba de Oana Zăvoranu.

oana zavoranu masina noua avere Zoom
Oana Zăvoranu are o maşină nouă, în valoare de 100.000 de euro
foto: arhiva personală

Vedeta a moştenit o avere de 60 de milioane de euro după decesul mamei ei, produs în aprilie 2015, aşa că are de unde să facă investiţii majore.

În ultima lună, vedeta a anunţat că îşi deschide o clinică medicală, dotată cu aparatură de ultimă generaţie, şi a demarat lucrările de construcţie la un ansamblu de blocuri, semn că este procupată de afaceri imobiliare.

După decesul Mărioarei Zăvoranu, Oana a intrat în posesia mai multor spaţii comerciale aflate în centrul Capitalei, pe bulevardul Dorobanţi, în centrul Capitalei şi în piaţa Amzei, o zonă foarte scumpă, cu chirii pe măsură. În aceste spaţii funcţionează magazine, farmacii şi restaurante, iar la un calcul simplu vedetei i-ar reveni doar din chirii în jur de 10.000 de euro lunar.

Oana Zăvoranu are o vilă de lux situată pe strada Andrei Mureşanu, din zona Dorobanţi, a cărei valoare ajunge la 300.000 de euro. Toamna trecută vedeta şi-a renovat complet casa în care a investit alte peste 200.000 de euro. 

 

loading...
Loading...

Citește și

 • oana zavoranu casa vila andrei muresanu

  Casa Oanei Zăvoranu pare din altă dimensiune. Bruneta a investit peste 200.000 de euro, dar nu îi pare rău. A ales uşi din Italia, un dressing încăpător cu led-uri înăuntru şi o bucătărie care adăposteşte un cuptor minune. În cazul în care îi vine vreo idee, vedeta poate găti din oraş, prin telefon!

 • oana zavoranu

  Oana Zăvoranu a pus greu mâna pe averea Mărioarei, dar de când s-a văzut cu banii, bruneta face investiţii peste investiţii. Şi-a renovat vila din Andrei Mureşanu şi a demarat un proiect imobiliar amplu, dar se ocupă şi de imaginea ei. Nu a mai apelat la medicul estetician, ci la stomatolog! Vedeta a lucrat de data aceasta la capitolul zâmbet de stat de la Hollywood şi aproape că poate să nu-şi mai facă griji atunci când este surprinsă râzând.

 • oana zavoranu pro tv dancing with the stars

  Este oficial! Oana Zăvoranu revine în televiziune şi o va face la noul show de dans care va intra pe sticlă din această primăvară la Pro Tv. Nu este însă pentru prima dată când numele focoasei brunete este vehiculat printre concurenţii emisiunii "Dancing with the stars". În urmă cu doi ani, actriţa purta negocieri intense cu Antena 1 pentru acelaşi format, prezentat atunci de Horia Brenciu, Lili Sandu şi Victor Slav, dar din motivele numai de ea ştiute vedeta nu a mai apărut pe post.

 • oana zavoranu mihai petre

  Un şut în fund, în pas înainte! Oana Zăvoranu nu pare prea afectată că a fost eliminată după doar două ediţii "Uite cine dansează!", căci bruneta spune că are mai mult talent la afaceri decât la dans. Ajunsă acasă, vedeta şi-a reluat programul obişnuit, de somn până spre prânz, dar şi-a făcut loc şi pentru o escapadă la MIlano, unde va îmbina utilul cu plăcutul.