Oana Zăvoranu se pregătește să-și facă o schimbare de look. Cum va arăta vedeta

Oana Zăvoranu și-a șocat prietenii virtuali cu o înfățișare foarte diferită, chiar dacă ea avea look-ul acesta în trecut, a mărturisit că își dorește să se întoarcă la el. Zăvo nu se oprește din a-și șoca fanii și a publicat o fotografie cu ea din trecut în care arăta total diferit.

Oana Zăvoranu este pusă pe treabă serioasă și vrea să continue seria de schimbări de aspect. Oana își dorește să-și facă din nou codițe împletite în stilul afro, așa cum purta cu câțiva ani în urmă.

Zoom
Oana Zăvoranu
Foto Instagram

"Braids... O să le fac din nou, cu siguranță! " a scris Oana Zăvoranu pe Facebook.

Oana a mărturisit recent că nu-i este rușine să muncească, dar și că îi este dor de mama ei, chiar dacă trebuia să fie bandită cu ea.

„Mie nu îmi e ruşine de muncă. În viaţă trebuie să înveţi să îţi dezvolţi simţurile calităţii. Ruşine este să fii putoare şi să stai degeaba. Îmi e dor de mama şi mă oftic că nu este în viaţă (chiar ar vrea să vorbească cu spiritul mamei ei – n.r.), deoarece aş vrea sa mă uit în ochii ei şi să-i arăt ce am făcut singurică. Tatăl meu natural, Nelu Bănicioiu, vindea mâncare cu unt şi caşcaval. Tatăl meu natural făcea bani din piatră seacă. […] Sunt singura persoană publică care am făcut ceva care chiar contează. Regret că nu m-am născut în America, că nu sunt mai înaltă cu 5 cm şi că trebuia să fiu mai bandită cu mama. E mai bine să spui ca unii şi să faci ca tine. Mama a murit de septicemie, nu a murit din cauza supărării sau a stresului. Oamenii sunt răi şi fac bani de pe urma morţilor. Nimeni nu zice că nu am vrut să fiu patroană de cimitir”, a spus, printre altele, Oana Zăvoranu.

loading...
Loading...

Citește și

  • Timp de o vreme ar fi părut că Oana a încetat războiul pe care l-a început cu persoanele care beneficiază de sponsorizări din partea unor companii, însă vedeta a revenit la ”atac”. Vedeta a mărturisit că nu i se pare normal ca anumite persoane să primească mâncare gratis de la diverse restaurante și mint că resturile le vor da câinilor vagabonzi, deși ele le vor mânca acasă.

  • Alex Ashraf, soțul Oanei Zăvoranu a fost silit să se lase pe mâna vedetei din cauza faptului că a pierdut un pariu. Oana l-a machiat și a publicat videoclipul direct pe contul personal de Facebook. Vedeta a scris un mesaj pe în care a încercat să le dea o lecție vedetelor cu care se află încă în război.