Oana Zăvoranu sare la gâtul Oanei Roman: "Onuca Pateuț mocăngește tot"

ggggggggee.jpg

Oana Roman, Oana Zăvoranu, Oana Zăvoranu o atacă pe Oana Roman
Oana Zăvoranu a criticat multe vedete
Foto Instagram

Oana Zăvoranu nu s-a putut abține și a jignit-o grav pe Oana Roman. În perspectiva ultimelor evenimente mondene, Oana Zăvoranu nu și-a putut stăpâni simțul critic și a vrut să desființeze multe vedete, publicând un mesaj pe Facebook.

Oanei Zăvoranu i s-a pus pata pe vedetele care primesc bani degeaba sau sunt sponzorizate de anumite trusturi tv pentru a fi promovate, iar vedeta a postat pe Facebook un mesaj în care înjosește vedete precum Oana Roman, Lora, Adelina Pestrițu, Ruby și Daniela Crudu.

Oana Zăvoranu o numește "Onuca Pateuț" pe Oana Roman. Aceasta îi comentează ultimele apariții și faptul că, recent, Oana Roman a ajuns la spital din cauza faptului că a căzut peste mâna ei și a trebuit să și-o pună în gips.

roman.jpg

Oana Roman, Oana Zăvoranu, Oana Zăvoranu o atacă pe Oana Roman
Oana Zăvoranu o poreclește Onuca Pateuț pe Oana Roman
Foto Instagram

"Nu pot să nu vorbesc de 'Onuca Pateuț ' care pe lângă că mocangește tot, acum ,....,,,,,,,păzea!!!!! se ocupă cică ,de restaurante, dar ,nu cred că patronii au fost foarte inspirați în alegerea lor, dar de unde să știe bieții oameni ce fomiță are ea din naștere.... Că nu cred că mai apucă să servească ceva la clienți de mâncare....Amin! Că dacă e ea acolo Onuca, cu pofta ei de mâncare, (pe sistem nervos, că nu mai e ta-su Prim Ministru, că știe săracul Petrică de ce a plecat de nebun și nu s-a mai uitat înapoi)....rade tot ce-i apare în cale... Însă se mai milogește și ea ’mititica’ pe la tv și mai capătă și ea, ceva ,în calitate de mai nou .....,țineți-vă tare de fotollii și de covoare......PR! Onuca e și PR acum, când nu îi este foame, și nu se împiedică cu stângul  peste dreptul prin căsuță, de ajunge la urgență cu mâna  fracturată și în gips..... Offfff, că mâna ei de mână .....,era sub ea acolo ,când ea, s-a prăvălit ca o mică balenă peste mânuța ei! Cuvântul de ordine e MOCA!", a scris Oana Zăvoranu pe pagina ei de Facebook. 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1