Oana Zăvoranu, nepoata lui Gheorghe Maurer? Ce surse au informat-o

oana_zavoranu.jpg

oana zavoranu
Oana Zăvoranu (42 de ani) crede cu tărie că tatăl ei ar fi fost fiul lui Gheorghe Maurer, fost prim-ministru al României
foto: Arhiva Personală

De câteva zile bune, Oana Zăvoranu (42 de ani) a început o anchetă pentru a afla dacă tatăl ei, Ioan Bănicioiu, este rezultatul iubirii dintre bunica ei și fostul politician Gheorghe Maurer. După căutări îndelungate, vedeta a fost contactată de un bărbat care i-a confirmat bănuielile.

Oana susține că ar fi fost sunată de Dumitru Avram, fostul consilier de presă al lui Nicolae Ceaușescu. Acesta i-ar fi telefonat pentru a o informa că zvonurile că ea ar fi nepoata lui Gheorghe Maurer ar fi adevărate. Într-un mesaj publicat pe o rețea socială, Oana Zăvoranu a confirmat faptul că este înrudită cu fostul politician, care a îndeplinit funcția de prim-ministru al României între anii 1961 și 1974.

„Am fost contactată zilele trecute de domnul Dumitru Avram, un domn, extrem de manierat și fascinant prin modul de abordare, care după ce mi-a spuns cine este... uau... și anume, fostul consilier de presă al lui Nicolae Ceaușescu, a ținut să îmi precizeze că are informații sigure, concrete și pertinente cu privire la bunicul meu din partea tatălui”, a scris Oana pe profilul personal, iar apoi a continuat să spună despre ce este vorba, triumfătoare.

„Domnul Avram susține cu dovezi că știe că tatăl meu natural, Ioan Bănicioiu, este rezultatul unei frumoase aventuri dintre bunica mea (cea mai frumoasă, bună și dulce bunică pe care o poți avea, mămăița mea, scumpa mea, mama lui tati meu) și Gheorghe Maurer, figura marcantă a politicii românești, fost prim-ministriu al României, printre alte importante funcții deținute, în perioada 21 martie 1961 – 29 martie 1974. Aveam idee de aceste zvonuri, dar acest domn mi-a spus că «zvonurile» sunt, de fapt, realitate”, a explicat vedeta.

Apoi, aceasta a simțit nevoia să le dea peste nas celor care i-au combătut, până acum, teoria: „Să mai zică cineva că mai am nevoie de vreun scenariu de film sau să mai latre toți neica nimeni de mine pe unde apucă. Și mi-a spus foarte multe despre familia mea. Cum cum este să aflu acum, dintr-o astfel de sursă, că bunicul meu din partea tatălui ar fi fost Gheorghe Maurer? Asta înseamnă că sigur tot ce moștenesc bun și frumos este din partea tatălui meu adorat”, și-a încheiat Oana cuvântarea, mulțumită că zvonurile pe care a căutat să le dovedească adevărate i-au fost confirmate de o persoană a cărei opinie are greutate în viziunea ei. 

Loading...

Citește și

 • pepe zavoranu

  Are contracte pe bandă rulantă, spectacole fără număr, o familie fericită, dar tot nu e mulţumit. Se pare că Pepe nu-şi va găsi liniştea decât atunci o va vedea pe fosta lui soţie, Oana Zăvoranu, pedepsită. Cântăreţul le-a cerut, din nou, judecătorilor să ia măsuri împotriva brunetei, pe care a acuzat-o de furt şi distrugere.

 • oana zavoranu

  De când a murit mama ei, Marioara, Oana Zăvoranu (42 de ani) parcă încearcă să o facă să dispară în totalitate din viața ei. Recent,vedeta a anunțat că vinde vila din Afumați, împreună cu toate obiectele de valoare din ea. În timp ce multe dintre ele s-au vândut, hainele mamei ei au rămas, în continuare, în dulap.

 • zavoranu, oana, marioara, cimitir, mostenire, bijuterii, blestem

  Asociaţii ciprioţi ai răposatei Mărioara Zăvoranu vor să scape de Oana de la cârma Agricomex. Străinii sunt total indignaţi de faptul că bruneta nu este cooperantă şi au cerut dizolvarea firmei. Oana nu se sperie şi spune că străinii o să se lingă pe bot cât de curând.

 • zavo si marty

  Oana Zăvoranu este în lacrimi după ce motanul ei, Marty, motanul divei a murit luni, 17 august. Îndurerată peste măsură, vedeta a comunicat trista veste prin intermediul paginii personale de Facebook, unde şi-a luat rămas bun de la cel care i-a fost alături mai bine de 18 ani.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1