Oana Zăvoranu, moment stânjenitor pe străzile din București. Cum s-a fotografiat vedeta

zavo.jpg

Oana Zăvoranu
Foto Instagram

Oana Zăvoranu a ieșit în plină zi cu o mască pe față care i-a cam speriat pe cei care treceau pe lângă ea. Vedeta a publicat imaginea pe rețelele de socializare, iar fanii au reacționat imediat, mărturisindu-i că arată foarte bine.

Deși imaginea ei nu a fost una cu adevărat plăcută, prietenii ei virtuali nu au reacționat urât, ba chiar au felicitat-o și au întrebat-o când va face un copil. Și-a pus o mască nutritivă pe față și nu i-a păsat că o vede cineva, așa că s-a fotografiat când mângâia o pisică și a publicat fotografiile pe rețelele de socializare.

Loading...

Citește și

  • Alex Ashraf, soțul Oanei Zăvoranu a pierdut custodia fiului în vârstă de opt ani. Până mierucri, 30 mai, Alex avea custodie parțială asupra fiului lui dintr-o relație pe care a avut-o alături de o altă femeie. Magistrații Judecătoriei București au hotărât să retragă custodia parțială a lui Alex Ashrav pe care o avea asupra copilului lui.

  • oana zavoranu relatie copl operatii estetice

    Oana Zăvoranu este una dintre vedetele care, în ultima vreme, s-a schimbat enorm. După ce s-a căsătorit cu bărbatul pe care îl consideră jumătatea ei, Oana a devenit mai puțin mondenă, s-a lansat în afaceri cât se poate de serioase și s-a apucat să le facă praf pe vedetuțele din jurul ei.