Oana Zăvoranu începe să cheltuiască moştenirea mamei sale

oana-zavoranu-1.jpg

oana zavoranu
Oana Zăvoranu susţine că pelicula ar putea fi filmată şi la castelul lui Dracula
Foto: Playboy/Click!

Oana Zăvoranu (42 ani) va turna un film de Hollywood cu banii moșteniți de la Mărioara. Vedeta tv a început goana după un regizor care să-i satisfacă toate poftele și se gândește deja la o nominalizare pentru cel mai bun film thriller produs în România, chiar de ea.

Mare ți-e grădina Domnului atunci când este vorba de pasiune și ai bani în portmoneu! Oana Zăvoranu este omul priceput la toate, a pozat în tinerețe în „Playboy” și a avut un succes senzaţional, a fost actriță în “Numai Iubirea”, „Păcatele Evei” și „Modigliani”, a prezentat emisiuni tv, a lansat cântece, iar acum își dorește să fie producător de film thriller.

Ce și-a propus? Ne spune chiar ea, doar are cu ce, a moștenit de la Mărioara Zăvoranu în jur de 50 de milioane de euro, afaceri și multe bunuri.

“Bugetez un film thriller psihologic, eu voi fi producătoarea și voi juca un personaj negativ, veți vedea «the dark side of me», adică partea întunecată din mine.  Filmările vor dura maximum 30 de zile, prețurile sunt exorbitante, este un proiect pe care mi-l doresc de mult timp. Cu puțină bunăvoință din partea cuiva, dar, deh, răutatea de a mă ajuta a fost prea mare. Unele secvențe se vor filma în provincie pe la diverse casteluri, poate și Dracula. Nu apelez la sponsori, costurile sunt în totalitate suportate de mine. Scenariul este fabulos. Nu m-am gândit însă la actori, dar voi apela la oameni de teatru. De săptămâna viitoare încep să-mi aranjez întâlniri să ne apucăm de treabă”, a declarat Oana Zăvoranu pentru Click!.

Oana Zăvoranu e multimilionară

Bruneta a moştenit de la mama sa o avere colosală. Marioara a murit vineri, 17 aprilie 2015, iar de atunci Oana s-a luptat să intre în posesia drepurilor sale, reprezentând bunuri imobiliare, bijuterii, alte obiecte scumpe şi bani. Potrivit propriilor declaraţii, în conturile firmei Agricomex, unde este director general, s-ar afla nu mai puţin de 23 de milioane de euro.

marioara zavoranuZoom
Marioara Zăvoranu a murit la 67 de ani, grav bolnavă
Foto: Click!
loading...

Citește și

 • oana zavoranu

  Oana Zăvoranu (42 de ani) a avut o zi plină marţi (17 noiembrie): judecătorii au respins cererea făcută de Pepe (36 de ani) în care cerea ca fosta lui nevastă să fie urmărită penal pentru furt, iar pe seară Oana a fost la BCR pentru a discuta cazul conturilor Agricomex S.A., societatea lăsată moştenire de mama ei.

 • oana zavoranu magazin costume copii

  O vreme, Oana Zăvoranu a fost vedeta postului naţional de televiziune. În 2004, Ruxandra Ion (59 de ani) i-a oferit Oanei rolul Andreei Damaschin în „Numai iubire”, prima telenovelă românească difuzată de postul Acasă. Oana Zăvoranu (42 de ani) a făcut senzație în acest rol, şi-a dorit să meargă mai departe, însă cariera ei în telenovele a stagnat din cauza unui om anume.

 • pepe oana zavoranu proces

  Deși instanța de judecată a respins plângerea lui Pepe (36 de ani), care o acuza pe Oana Zăvoranu (42 de ani) de furt, bruneta vrea să se răzbune crunt. Vedeta îi intentează două procese fostului soț: pentru declarații false și pentru violarea corespondenței. Artistul și-a dorit ca fosta lui soție să facă ani buni de închisoare, acuzând-o că i-a furat 75.000 de euro și că i-a vandalizat casa.

 • oana zavoranu

  De când a moștenit o avere uriașă de pe urma mamei sale, Marioara, Oana Zăvoranu (42 de ani) trăiește în lux. Bruneta se răsfață cu cele mai scumpe mâncăruri și băuturi, iar noaptea trecerii dintre ani a fost ocazia perfectă pentru a duce acest lucru la extrem.