Oana Zăvoranu: „Eu sunt fiica lui Lucifer”

oana_zavoranu_main.jpg

oana zavoranu lucifer satanism
Bruneta și-a șocat fanii
Foto: Arhiva Click!

După ce a scris o rugăciune către Lucifer, Oana Zăvoranu (42 de ani) lovește din nou. Bruneta a publicat un nou mesaj pe contul ei de Facebook, unde vorbește despre „Lucifer și demonii săi”. Supărată pe un „chelios slinos”, care a apărut la o emisiune televizată, vedeta a ținut să îi scrie câteva rânduri bărbatului, adept al unei secte, care a vorbit despre ritualurile lui Zăvo.

Miercuri (16 martie), în emisiunea „Răi da` buni”, a fost și un adept al unei secte, care a făcut-o pe Oana Zăvoranu impostoare. Bărbatul și-a păstrat anonimatul, dar bruneta s-a enervat la culme pe el și i-a scris un mesaj lung, pe pagina ei oficială de Facebook.

„Tu sau alții de teapta ta trebuie să te speli pe dinți înainte să îmi pronunți numele, pe cap și în alte părți, da? Să nu mai îndrăznești în viața ta să îmi pronunți nunemele sau să-ți dai cu părerea ce furnicături am eu sau nu. Dacă eu sunt impostoare, vorbind de Lucifer....sau dacă mi-am făcut bine lecțiile...că dracu` te ia. Tu să vorbești cu mă-ta, nespălatule. Și să știi de la mine că eu mi-am dat seama că tu ești un impostor de care Lucifer se simte jenat. Ce știi tu, mă, pulifrici, care vorbești cu spatele de mine? (...) Dacă mai pronunți vreo secundă numele meu sau al lui...că ne murdărești. Lucifer și demonii săi sunt mândri, orgolioși, frumoși, eleganți, grei și impozanți, asumați și neînfricați...Cer respect, admirație, încredere în ei și cuvânt. Tu și fraierii ăia cu care vorbești sunteți niște găini și nu vreau să jignesc găinile că iubesc animalele, iar lui Lucifer, proștii care se ascund, nu îi plac...nu știai? Am să aflu cine ești. (...) Eu știu exact ce fac, ce aleg, de ce aleg, ce aleg, ce scriu și cine este Lucifer. Eu am fost singura care a avut curajul, din respect pentru adevăr și realitate, să se declare fiica lui Lucifer. Mă regăsesc în el și el în mine. Nu puteți să nu vedeți cât e de frumos...fascinant chiar...adică exact ca mine. Mă regăsesc cu totul în el.(...) Lucifer iubește și respectă animalele și urăște proștii. Ca și mine, ups, ce coincidență, că de aceea mă regăsesc cu totul în el. Vă pupă Luci”, a scris Zăvoranu.

oana_zavoranu.jpg

oana zavoranu lucifer
Oana Zăvoranu a scris un mesaj halucinant pe Facebook
Foto: captură Facebook
Loading...
 
 

Citește și

 • oana zavoranu lucifer

  Oana Zăvoranu (42 de ani) și-a șocat fanii după ce a scris pe pagina sa de Facebook că vorbește cu Lucifer. Prietena ei, Raluca Macovei, a povestit la o emisiune televizată despre ritualurile satanice ale vedetei. Ea susține că știa de ceva timp despre „apropierea ei” de satanism.

 • oana zavoranu

  Multe s-au schimbat în viața Oanei Zăvoranu (42 de ani) după moartea mamei ei, Mărioara. Vedeta a moștenit o avere imensă pe care a început imediat să o cheltuie după bunul plac. În plus, dacă nu era destul de expusă până acum, bruneta a început să-și dea arama pe față în privința multor aspecte.

 • Parcă nu e ea dacă nu se dezgoleşte. Querida a postat o fotografie incendiară pe Facebook, în care a ţinut să le arate fanilor cum se relaxează ea la solar. Şi le-a mai arătat ceva. Priviţi-o pe Zăvo, în toată splendoarea, în topul celor mai jenante ipostaze în care a apărut de-a lungul timpului.

 • oana zavoranu magazin costume copii

  O vreme, Oana Zăvoranu a fost vedeta postului naţional de televiziune. În 2004, Ruxandra Ion (59 de ani) i-a oferit Oanei rolul Andreei Damaschin în „Numai iubire”, prima telenovelă românească difuzată de postul Acasă. Oana Zăvoranu (42 de ani) a făcut senzație în acest rol, şi-a dorit să meargă mai departe, însă cariera ei în telenovele a stagnat din cauza unui om anume.

 • oana zavoranu

  De când a moștenit averea uriașă a mamei ei, Oana Zăvoranu a început să se răsfețe în lux. Vedeta cheltuie banii la clinicile de înfrumusețare, unde merge constant pentru a-și perfecționa aspectul fizic. Iar pentru că își dorește să aibă o culoare cât mai închisă a pielii, bruneta merge în mod regulat la solar.

 • marioara zavoranu

  Oana Zăvoranu a investit o sumă de bani într-un adăpost pentru adopții de câini comunitari și care a fost construit de un prieten foarte bun de-al divei. Vedeta se implică cu aprovizionarea de hrană, cu vaccinuri și chiar aduce maidanezi găsiți pe stradă în centru Kola Kariola care adăpostește peste 500 câini.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1