Oana Zăvoranu dă de pământ cu Monica Gabor: ”Era un model infect”

oana_zavoranu1.jpg

oana zavoranu monica gabor scandal model
Oana Zavoranu a inceput o campanie dura impotriva celor pe care nu ii considera exemple bune de urmat
foto: Facebook

În războiul ei de ridiculizare a celor pe care îi numește non-valori, Oana Zăvoranu atacă la baionetă modelele după care se ghidau, în urmă cu ceva ani, tinerele din România. Și, pentru a fo mai elocventă, nu a menajat-o deloc pe Monica Gabor...

Mai exact, de curând, Oana Zăvoranu a început un război cu persoanele pe care le consideră toxice pentru societate și care, din punctul ei de vedere, nu fac absolut nimic util. Iar mesajele pe care le postează pe conturile ei de socializare sunt cât se poate de dure, Oana fiind decisă să nu menajeze pe nimeni, indiferent de popularitatea persoanei cu pricina. Iar printre victime a ajuns și Monica Gabor, fostă Columbeanu, aceasta fiind dată exemplu pentru comportamentul tinerelor care au luat-o drept exemplu.

oana zavoranu monica gabor scandal modelZoom
Oana Zavoranu nu a menajat-o deloc pe Monica Gabor
foto: captura Facebook

”Așa cum acum câțiva ani, Monica Columbeanu era un model infect de a crea o tendință bolnavă, cum că e normal să faci FIX nimic și să îl iei pe bunicul de soț și toate fetele de la liceu asta visau, să se mărite cu bunicu’ că vor avea bani... așa , AZI, trăim o ”scleroză în plăci” în care influencerele my ass, bloghistele, mocangioaice, fomiste și proaste încearcă să vă ”influențeze” pe voi, cei tineri, că e normal să fii fake din cap până-n picioare, schimonosită în niște haine ieftine și ridicule”, a notat Oana Zăvoranu pe contul ei de socializare.

loading...
Loading...

Citește și

  • oana zavoranu relatie copl operatii estetice

    Oana Zăvoranu este una dintre vedetele care, în ultima vreme, s-a schimbat enorm. După ce s-a căsătorit cu bărbatul pe care îl consideră jumătatea ei, Oana a devenit mai puțin mondenă, s-a lansat în afaceri cât se poate de serioase și s-a apucat să le facă praf pe vedetuțele din jurul ei.

  • Nici de Sărbători nu au linişte. Marți, 3 aprilie, Oana Zăvoranu va da cu subsemnatul la Secţia 10 de Poliţie, în calitate de persoană vătămată. Aceasta îl acuză pe Pepe că i-ar fi stricat imaginea şi-i cere daune morale în valoare de 500.000 de euro.

  • Marţi, 17 aprilie, se fac trei ani de la moartea Mărioarei Zăvoranu, iar fiica ei, Oana, se pregăteşte de parastas. Bruneta va face pomană pentru femeia cu care s-a certat la cuţite, în ultimii ani de viaţă ai acesteia, şi regretă toate cuvintele grele pe care i le-a aruncat.

  • Timp de o vreme ar fi părut că Oana a încetat războiul pe care l-a început cu persoanele care beneficiază de sponsorizări din partea unor companii, însă vedeta a revenit la ”atac”. Vedeta a mărturisit că nu i se pare normal ca anumite persoane să primească mâncare gratis de la diverse restaurante și mint că resturile le vor da câinilor vagabonzi, deși ele le vor mânca acasă.