Oana Zăvoranu atacă din nou vedetele: «Foamelor în gât ce sunteţi, semănaţi cu brânza feta»

zavo.jpg

Oana Zăvoranu

Oana Zăvoranu nu-şi poate stăpâni spiritul critic şi spune mereu ce crede despre vedete, fără ocolişuri. De această dată, Oana a mărturisitcă este sătulă să le vadă pe vedete cum se pozează la sală, la fitness, iar apoi se mâdresc pe reţelele de socializare. Printre numele care au fost pe buzele Oanei, nume pe care vedeta le-a atacat, se numără Oana Roman, pe care o numeşte Onuca Pateuţ, Andreea Raicu, Andreea Marin şi Loredana Chivu.

Oana nu are nicio inhibiţie şi are mereu curajul de a explica prietenilor virtuali, de ce nu poate să le agreeze pe aceste vedete. Zăvo le compară pe toate cu brânza feta şi le numeşte mocangiste şi fomiste.

"Am obosit, am obosit să văd mocangistele, bloghiste şi vedetele ofilite, influencerele c*rului meu, cum ‘trag’ ele la sală, îmbrăcate ca pe strasse, care cică ‘workout’ din greu. Lasă-neeee, lasă-neeee!!! Workoutu’ nu e de voi. Aţi uitat nebunelor din porumb, că de fapt rupeţi shaorma-n două, şi le spuneţi la amărâtele astea de pe instagram, care cică vă dau ‘follow’, că mâncaţi ‘healthy (sănătos)’? Sănătoasele c*rului meu.
Ce sport faceţi voi, mă? Ori faci sport, ori şedinţă foto? Şi toate aveţi şi ‘antrenor’ obligatoriu, foamelor în gât ce sunteţi!
Mai bine vă mai bronzaţi puţin, nu îţi trebuie ‘antrenor’ pentru asta şi nici nu mai semănaţi cu brânza FETA, dar acum să nu dormiţi în solar că m-aţi tot văzut pe mine la solar. Dispăreţi c*rvelor!", a scris Oana pe o reţea de socializare.

Oana Zăvoranu are şi multe părţi sensibile, aceasta a fost foarte apropiată de motanul care i-a fost alături aproape 18 ani, şi, după moartea acestuia, vedeta a hotărât să-l împăieze pentru a-l păstra.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1