Oana Zăvoranu recunoaște: «Aș apela la o mamă surogat. Sunt hotărâtă»

oooo.jpg

Oana Zăvoranu,
Oana Zăvoranu vrea copil, însă nu vrea să fie ea cea care îl va aduce pe lume
Foto Instagram

Oana Zăvoranu își dorește să fie mamă, însă nu-și dorește să simtă cum este să aduci pe lume un copil. Vedeta vrea să evite cu desăvârșire orice slăbiciune sau durere și își dorește să plătească o altă femeie care să-i poarte în pântece copilul.

Chiar dacă, în urmă cu puțin timp, Oana le judeca pe mamele care alăptau în public, aceasta și-a dorit să sublinieze faptul că nu există niciun dubiu cu privire la dorința ei de a deveni în viitor mamă. 

Oana a mărturisit că soțul ei, Alex, își dorește să aibă un copil, să fie tată, cei doi au discutat despre acest aspect, însă Oana a fost categorică cu privire la acest aspect. Nu-și dorește să simtă cum e să aduci pe lume un copil, iar faptul că a a rămas de 3-4 ori însărcinată și a avortat, demonstrează acest lucru. 

"Nu cred că are legătură cum arată ea, dacă e din spermatozodiul soțului si ovulul ei, el arată ca tine. Trebuie să fie sănătoasă. Aceste femei care pentru o sumă de 40-50 de mii de euro fac copii. Nu știu cum m-aș descurca când țipă și altele. Le aud pe altele când se plâng.

Eu am rămas însărcinată de 3-4 ori în viața mea, nu era momentul. Dacă este varianta să treacă alta prin durerile nașterii în locul meu, pe bani, de ce să nu o fac. Bărbatul meu își dorește un copil. Și aș apela la o mamă surogat, sunt hotărâtă", a declarat Oana Zăvoranu pentru Xtra Night Show.

Loading...

Citește și

  • Oana Zăvoranu, Mihai Bendeac, Mocangiste

    Ultimele activităţi ale Oanei Zăvoranu l-au făcut pe Mihai Bendeac să reacţioneze şi să o critice pe vedetă. Oana şi-a donat haine în valoare de 200 mii de euro pe care nu le mai poartă, iar Bendeac s-a amuzat copios pe seama acestui lucru.

  • foto

    Sute de oameni, de toate vârstele, au stat la coadă în fața casei Oanei Zăvoranu după ce aceasta a anunţat că îşi donează o bună parte din garderoba care cuprinde pantofi, bluze, genţi, dar şi diverse bijuterii. Oamenii s-au afişat în faţa blocului, iar în jurul orei 15.00, aproape 2000 de femei se luptau pentru a obţine cea mai frumoasă haină. S-a ţipat, împins şi cea care a dat mai mult din coate a plecat acasă cu hainele mult visate.