Oana Zăvoranu încinge internetul. A făcut o mărturisire printr-o poză în bikini

oana_zavoranu.jpg

oana pisica
Oana Zăvoranu are o pisică nouă
foto: Instagram

Oana Zăvoranu este una dintre cele mai controversate apariții din showbizul de la noi. Cu toate acestea, nimeni nu poate contesta faptul că bruneta are un corp demn de un model și forme de care trebuie să fie mândră.

Cu siguranță, vara este anotimpul preferat al Oanei Zăvoranu și asta pentru că îi dă ocazia să-și expună trupul în toată splendoare lui. Odată cu căldura bruneta a renunțat la haine și a îmbrăcat un costum de baie minuscul, care i-a pus în evidență atuurile de care este conștientă că le deține.

zavoranu.jpg

oana
Oana Zăvoranu este mândră de corpul ei
foto: Instagram

 

”#lovemybody (îmi iubesc trupul)”, este descrierea și, totodată, mărturisirea pe care Oana a atașat-o fotografiilor publicate pe contul ei de Instagram. Nu este de mirare că bruneta își iubește corpul, cine nu ar face-o.

oana.jpg

oana
Oana Zăvoranu a fost complimentată de internauți
foto: Instagram

Cum era de așteptat, reacțiile internauților nu au întârziat să apară, fotografiile publicate primind sute de like-uri și zeci de comentarii. 

Loading...

Citește și

  • oana zavoranu, bani, avere, mama, marioara

    Oana Zăvoranu continuă să spargă banii moşteniţi de la mama ei. După ce şi-a decorat casa cu tot felul de cristale şi s-a bronzat în staţiuni de lux, acum, pune osul la treabă în realizarea unor afaceri. Rămâne de văzut cât de profitabile vor fi!

  • oana zavoranu

    Pasiunea Oanei Zăvoranu pentru cumpărături de lux pare de năstăvilit. După ce în ultimele luni a dat iama în magazinele marilor branduri şi şi-a achiziţionat tot ce i-a poftit inima cheltuind mii de euro, în urmă cu doar câteva zile bruneta şi-a mai satisfăcut un capriciu. A intrat în posesia unui bolid nou-nouţ, un crossover al cărui preţ de achiziţie se apropie de 100.000 de euro în funcţie de dotări.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1