Oana umblă cu crucea lui Viorel Lis în portbagaj. ”Mi-a adus numai necazuri!”

2012-_la_sapinta_cand_lis_a_primit_crucea_in_dar.jpg

oana si viorel lis
Oana și VIorel Lis, la Săpânța, în 2012
foto: arhivă personală

Soții Oana și Viorel Lis au fost urmăriți de mari belele, în ultimii ani, mai exact din 2012, de când fostul primar al Capitalei a primit un dar care i-a dat fiori reci pe șira spinării, o cruce. Cei doi ba au ajuns la Poliție, după ce foștii chiriași le transformaseră una dintre case în bordel, ba fostul primar al Capitalei se tot confruntă cu serioase probleme de sănătate. Oana e decisă să scape de cadoul ”otrăvit”.

Oana Lis (38 de ani) a postat, deunăzi, pe contul ei de Facebook, o fotografie cu crucea lui Liorel Lis (74 de ani), realizată în 2012 de un meșter popular din Săpânța, și pe care acum o ține ascunsă în portbagaj. ”Viorel a primit-o la emisiunea lui Cătălin Măruță, în urmă cu 5 ani. Până mai recent am ținut-o după perdea, însă, după atâtea necazuri, am ascuns-o în mașină, am scos-o din casă. Aș vrea să o vând, pentru că mi-a adus multe energii negative și necazuri. O voi pune pe un site din străinătate”, ne-a spus Oana.

oana lisZoom
Oana Lis a pus crucea blestemată în mașină
foto: arhivă personală

 

Femeia se teme pentru viața soțului ei și vrea să scape de crucea pe care tronează chipul fostului edil al Capitalei, dar și un epitaf, inspirat din viața de Playboy a lui Viorel Lis: ”Fost-am mare păcănist/ Mi se spunea domnul Lis/ Fost-am și mare pescar de sirene, în special/ Poa să spună orișicine/ Veneau grup gagici la mine/, Le momeam când le spuneam/ Ce mare primar eram/ M-am și însurat cu una/ O sirenă ca niciuna/ Mi-a cam păpat portofelul și m-a dus cu zăhărelul/Între patru scândurele/Nu mai joc la păcănele”.

viorel lisZoom
Viorel Lis a primit crucea în cadrul unei emisiuni speciale realizate de Cătălin Măruță
foto: arhivă personală

 

Viorel a primit în dar această cruce în cadrul unei emisiuni realizate de Cătălin Măruță la ”Cimitirul Vesel” din Săpânța, și este opera celebrului meșter popular Dumitru Pop Tincu. Oana vrea să aducă un preot în casă, pentru a alunga duhurile rele. ”Vreau să fac şi o sfeştanie în casă, să aduc un preot. Însă Viorel crede că vreau să îl aduc pentru că aș presimți că moare. A slăbit 13 kilograme în două săptămâni, după operația de colecist, nu se simte prea bine”, a mai spus ea.   

Oana are  motive întemeiate să scape de cruce, căci, într-adevăr, în ultimii ani, ghinioanele s-au ținut scai de ei. În 2014, soții Lis au fost chemați la Poliție din cauza chiriașilor care le transformase una dintre case în bordel, în septembrie Viorel a suferit un accident vascular, iar luna trecută el a fost operat de colecist. În plus, cei doi soți s-au chinuit trei ani să vândă casa cu probleme, dar și una dintre mașini, pentru a-și acoperi datoriile la întreținere.  

loading...
Loading...

Citește și