Oana Sîrbu pe aceeaşi scenă cu tatăl ei! Cum arată părintele artistei

oana.jpg

oana sirbu tatal moment artistic
Oana Sîrbu şi-a adus tatăl la "Te cunosc de undeva"
Foto: arhiva personală
Citeste tot despre: 

Pe Oana Sîrbu o cunoaşte o ţară întreagă, însă nu şi la braţul tatălui ei. Cântăreaţa a apărut sâmbătă seară, la emisiunea "Te cunosc de undeva, alături de părintele său", într-un moment artuistic de excepţie.

Oana Sârbu a intrat în pielea personajului Gică Petrescu, moment în care când a păşit pe scenă, acolo se afla deja tatăl ei Romulus. Părintele artistei l-a interpretat pe Romică.Momentul a fost cu atât mai incitatnt cu cât telespectatorii au mai rar ocazia să o vadă pe vedetă alături de tatăl ei.

oana_si_tatal_ei.jpg

oana sirbu tatal moment artistic
Oana şi tatăl ei Romulus pe scena de la "Te cunosc de undeva"
Foto: Captură Antena 1

Cei doi au mai urcat o singură dată împreună pe scenă, iar asta se întâmpla cu ani în urmă la emisiunea Mihaelei Rădulescu "Duminica în familie". Momentul celor doi a fost savurat intens de cei patru juraţi care i-au lăudat pe cei doi pentru prestaţia artistică.

oana_si_tatal_2.jpg

oana sirbu tatal moment artistic
Oana şi Romulus Sîrbu au mai apărut împreună la tv la emisiunea Mihaelei Rădulescu
Foto: Captură Antena 1

"Oana e extrem de norocoasă că face parte dintr-o familie de artişti. A fost un moment unic", a subliniat Ozana Barabancea, în timp cer Andreea Bălan s-a simţit onoroată să-i vadă împreună pe aceeaşi scenă. "Sunteţi un om făcut pentru scenă", a spus şi blonda.

loading...
Loading...

Citește și

  • oana sirbu te cunosc de undeva concureta artisti noi

    Show-ul transformărilor totale va reveni, în curând, în grila Antenei 1, cu cel de-al şaptelea sezon şi concurenţi nou-nouţi! Oana Sîrbu, Alina Eremia, Lidia Buble, Raluca şi Denisa Tănase (Bambi), Liviu Vârciu, Daniel Iordăchioaie, Cezar Ouatu, Andrei Ştefănescu şi Kamara (Alb Negru) sunt cei zece artişti care vor face faţă provocărilor pregătite de ruleta personajelor, la "Te cunosc de undeva!"