Oana Roman a vorbit despre problemele medicale: «Este boala oamenilor slabi»

oana_roman_1.jpg

Oana Roman este nevoită să se opereze

Oana Roman trece prin momente grele. Vedeta a povestit pentru prima oară despre problemele medicale prin care trece în prezent. Nimeni nu se aștepta ca fiica lui Petre Roman să se confrunte cu astfel de greutăți. Nu este prima oară când Oana dă peste probleme, de orice natură, iar vedeta a dat dovadă de multă forță interioară și a reușit să treacă peste orice obstacol.

De această dată, lucrurile sunt puțin mai complicate și Oana Roman este nevoită să se opereze. Oana Roman a mărturisit că în ultima perioadă a simțit o presiune foarte puternică din cauza jobului și a avut multă treabă.

"Eu am un ritm de viață extrem de alert. Am treabă foarte mult. Eu lucrez pentru restaurante... e tentația mai mică. Nu-ți mai vine la un moment dat. Eu am tot fost la nutriționiști, dar nu sunt pasionată de asta. Eu citesc foarte mult pe toate domeniile. Este pasiunea mea. Cel mai important hobby pe care îl am în viața asta este cititul. Eu știu cam ce mi se potrivește și ce nu mi se potrivește. Lucrurile s-au aranjat mult mai bine. Eu fac o singură mare greșeală... eu nu reușesc să mănânc micul dejun, mi-este foarte greu să fac chestia asta. Nu compensez seara, compensez la prânz. Seara în general mai mănânc ceva. Eu sunt foarte sănătoasă. Nu am probleme de tiroidă. Am o hipertiroidie, care culmea, este boala oamenilor slabi. O tratez de doi ani, s-a declanșat pe bază de stres. Mai trebuie să fac o intervenție, am un șorț la burtă. La mine nu e vorba de retenșie de apă, eu am niște kilograme în plus, nu mă deranjează", a declarat Oana Roman în cadrul emisiunii Refresh by Oana Turcu difuzată la Antena Stars. 

loading...
Loading...

Citește și