Oana Roman, vise premonitorii despre familia ei: «Eu cu Marius comunicăm telepatic»

oana_0.jpg

Oana Roman
Foto Instagram

Oana Roman a făcut câteva declaraţii şocante pentru cei mai mulţi, aceasta susţine că are vise care o anunţă ce urmează să i se întâmple, dar şi faptul că ea şi soţul ei pot comunica telepatic.

Vedeta a declarat că a avut un vis în care era anunţată de faptul că va fi mama unei fetiţe care se va numi Maria Isabela. Oana a povestit care este relaţia dintre ea şi soţul ei, dar şi cu ce se ocupa el înainte ca ei doi să se cunoască.

"Numărul 13 mi-a purtat foarte mult noroc. Într-o zi de 13 mi-am cunoscut soţul, iar la mine 13 înseamnă noroc. Într-un an ne-am şi căsătorit. Pe 15 ianuarie am ajuns la starea civilă. La o lună după acest eveniment a venit pe lume Isabela. (...) Eu cu Marius comunicăm telepatic. Această relaţie a început fără ca cineva să ne dea vreo şansă. Cred că nici noi nu ne-am dat vreo şansă. Eu am simţit de la început că există o legătură puternică între noi. Marius mi-a spus din prima că o să fiu mama copiilor lui. (...) Am visat că o să am o fetiţă pe care o să o cheme Maria Isabela. (...) Marius este un băiat de cartier şi a crescut într-o lume destul de dură. Când alţii petreceau, el stătea acasă şi schimba scutece şi pansamente", a declarat Oana Roman pentru Antena Stars. 

loading...
Loading...

Citește și