Oana Roman, țintuită la pat ! Cum au încurajat-o prietenii virtuali

untitled.png

FOTO
Oana Roman are mici probleme de sănătate
Foto:Arhivă personală

Oana Roman trece din nou prin momente dificile, la doar câteva zile după ce a a ajuns cu fetița la spital din cauza unei conjunctvite. De data aceasta, ea este cea care are nevoie de îngrijiri medicale. Oana dorește sp ăți informeze fanii despre activitățile sale, dar și despre starea de sănătate, așa că a încărcat un emsdaj pe pagina persoanlă de Facebook în care le-a povestit problema cu care se confruntă.

Oana Roman a acuzat la înceăut o simplă stare de răceală, dar se pare că tratamentul pe care l-a urmat nu a fost unul care să se bucure de succes, iar răceala s-a transformat într-o sinuzită acută. Vedeta a fost nevoită să meargă la spital pentru a fi consultată de medici și a primi o rețetă eficientă care să lupte împotriva sinuzitei, care poate deveni periculoasă dacă nu este tratată corespunzător. Oana și-a informat prietenii virtuali despre problema cu care se confruntă, iar aceștia i-au transmis urări de bine, dorindu-i însănătoșire grabnică. “Pe mine răceala m-a pus la pat! Voi? Ps: Am ajuns la spital între timp! Viroza s-a transformat într-o sinuzită acută. Deci dacă aveți viroză tratați-vă că nu e de glumă!”, a scris Oana pe pagina contului său de Facebook.

26240042_1528684003847464_3081954870165894796_o.jpg

FOTO
Oana Roman, țintuită la pat de o răceală
Foto:Arhivă personală

Admiratorii i-au oferit tot felul de sfaturi "băbești" menite să o ajute să scape mai repede de sinuzită. "Draga mea, ai imunitatea scăzută", "Mănâncă citrice și orice atceva ce conține vitamina C" , "Oana la gripa pe care o ai mănâncă usturoi crud cam trei zile, este foarte bun contra răcelii și a tusei, ajută și la imunitatea scăzută", "Bea ceai de lămâie", au fost doar câteva dintre sfaturile primite de fiica lui Petre Roman. 

Loading...

Citește și