Oana Roman a slăbit spectaculos! Şi-a micşorat sau nu stomacul?

Oana Roman a trecut prin trei operații, în doar două luni

oana roman operatie
În trecut, Oana Roman a trecut prin trei operații la abdomen
FOTO: Arhiva personală

Nu este prima dată când despre Oana Roman se spune că ar fi slăbit pentru că şi-a micşorat stomacul chirurgical. Vedeta a pierdut vizibil în greutate şi şi-a schimbat deja o parte din garderobă. Invitată la o emisiune tv, fiica cea mică a lui Petre Roman a explicat cum a reuşit să ajungă la o siluetă cu care a atras imediat atenţia.

Oana Roman a slăbit specatculos în ultima vreme şi toată lumea o bănuieşte că şi-ar şi mişcorat stomacul. Nu este însă pentru prima dată când vedetei i se atribuie că ar recurts la o astfel de intervernţie. Invitată la Antena 1, mezina familiei Roman a povestit că s-a interesat într-adevăr despre procedura în sine, dar că ştie că este foarte periculoasă şi că nu ar opta pentru ea.

oana roman micsorare stomacZoom
Oana Roman şi-a etalat noua siluetă
foto: arhiva personală

"Nu este o operaţie simplă deloc. Trebuie să suferi de obezitate morbidă ca să ţi se facă acest gen de intervenţie. Eu oricum am nişte operaţii din trecut, din care ştie toată lumea cum am scăpat.Acum mă ocup de promovarea unui lanţ de restaurante şi cafenele şi de când fac acest lucru pot să spun că sunt mai organizată şi mănânc la ore fixe, câte puţin. Acesta este secretul", i-a mărturisit Oana lui Pepe la emisiunea "Gashka mare" de la Antena 1.

 

loading...

Citește și