Oana Roman și Nicoleta Luciu au ajuns și ele la fermă! Uite cum mână turma de capre!

_mg_3774.jpg

Oana Roman, Nicoleta Luciu, emisiune, Antena 1, staul
Oana Roman și Nicoleta Luciu au aflat, pe propria piele, cum e viala la fermă
Foto: Antena 1

S-au săturat vedetele de lux? Cel puțin asta lasă de înțeles,din moment ce le vedem din ce în ce mai des la emisiuni în care confortul și mâncarea bună lipsesc cu desăvâșire. După experiențele terifiante din jungla africană, pe care le-am văzut în show-ul "Sunt celebru, scoate-mă de aici!"(PRO TV) sau chinurile vieții la țară, trăite la "Ferma Vedetelor" (PRO TV), acum intră în scenă simpaticul nea Marin, la Antena 1. Care e misiunea lui? Aceeași ca și până acum: să pună vedetele la treabă în show-ul "Poftiți pe la noi!", care va reveni pe micul ecran de luni, 11 mai.

Primele patru vedete care vor intra în gura lui nea Marin sunt Pepe (35 de ani), Liviu Vârciu (34 de ani), Oana Roman (39 de ani) și Nicoleta Luciu (34 de ani). Pentru Oana Roman, emisiunea „Poftiți pe la noi” a însemnat nu doar muncă pe brânci, ci și câteva premiere în ceea ce privește muncile dintr-o gospodărie. „Au fost multe lucuri pe care le-am făcut pentru prima dată în această emisiune. Am mânat o turmă de capre, am fost la fabrica de pâine și am lucrat efectiv cu muncitoarele de acolo, am fost la o seră de salată și ceapă și am plivit, am construit un cuibar pentru găini. Toate acestea au fost experiențe noi”, povestește Oana, care spune că cele mai mari bătăi de cap i le-au dat caprele. „A trebuit să le mânăm în staul, erau multe, iar distanța destul de mare. A fost destul de complicat, dar cu ajutorul colegilor am reușit până la urmă și ne-am și amuzat”, spune prezentatoarea emisiunii „Star salvator” de la Antena Stars.

_mg_3668-1.jpg

Oana Roman, emisiune, Antena 1
Oana Roman a reușit cu greu să mâne caprele în staul
Foto: Antena 1

Nici frumoasa Nicoleta Luciu nu a avut viață ușoară la emisiunea "Pofiți pe la noi!", difuzată luni, 11 mai și marți, 12 mai, la Antena 1, de la ora 20.30. „Credeam că la mine acasă se gătește mult”, spune Nicoleta. Odată intrată însă în bucătăria Fundației Bucuria Ajutorului, acolo unde zilnic 30 de copii nevoiași primesc o masă caldă și ajutor pentru teme, Nicoleta și-a dat seama cu adevărat ce înseamnă să gătești cantități foarte mari. Doar pentru o singură zi, Nicoleta și Oana Roman au pregătit nu mai puțin de 100 de sandvișuri și 25 de litri de ciorbă cu carne și cartofi. „Am tocat la ceapă de mă uitam apoi cruciș”, povestește bruneta.

_mg_3435-2.jpg

Oana Roman, Nicoleta Luciu, emisiune, Antena 1, fabrică de pâine
Oana Roman și Nicoleta Luciu au muncit într-o fabrică de pâine cot la cot cu angajații
Foto: Antena 1

Cele două vedete au mers și la o fabrică de pâine, unde au muncit cot la cot cu angajații pentru a asigura așezământului produsele de panificație pentru cel puțin șase luni. Fetele au petrecut o după-amiază întreagă frământând aluatul, cărând pâinea, feliind-o sau așezând-o în lăzi.

În prima ediție din cel de-al doilea sezon al emisiunii „Poftiți pe la noi!”, nea Mărin își stabileșe tabăra generală în Valea Crângului, acolo unde o minune de preot a creat un adevărat paradis pentru 30 de copii ce păreau să nu aibă niciun viitor. Acolo se află Fundația Bucuria Ajutorului, înființată de preotul Manuel Radu, cel care a decis în urmă cu ani buni să lupte cu abandonul școlar la care erau predispuși copiii nevoiași sau cei fără familie. „Erau copii care se duceau la școală și în clasă li se făcea rău de foame”, îi mărturisește părintele lui nea Mărin. El a fost cel care a luat copiii de pe stradă, acolo unde cerșeau și le-a oferit un loc unde găsesc o masă caldă, ajutor pentru teme, dar, mai ales, dragoste și atenție.

_mg_3638-2.jpg

Oana Roman, Nicoleta Luciu, emisiune, Antena 1, staul
Oana Roman și Nicoleta Luciu au avut și momente de respiro
Foto: Antena 1
Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1