Oana Roman și-a dus mama la spital pentru un control la inimă

oana_roman_mioara_roman.jpg

Oana Roman și-a dus mama la un control medical
Citeste tot despre: 

Oana Roman s-a străduit mai mult timp să-și convingă mama să meargă la spital pentru a face un control cardiologic. Oana Roman are o relație foarte apropiată de mama ei care ar putea avea câteva probleme la inimă. După multe insistențe, Oana Roman a reușit să își convingă mama să meargă cu ea la spital.

Oana Roman a pubicat un mesaj pe rețelele de socializare în care a povestit experiența ei. Mioara Roman și-a făcut un control cardiologic dar și o serie de analize.

Timp de trei ani, Oana Roman a încercat să o convingă pe mama ei că trebuie să facă un control cardiologic și niște analize, iar astăzi și-a dus planul la bun sfârșit.

"Am început ziua cu emoții pentru că am reusit să o conving pe mama după 3 ani să vin cu ea să-şi facă analize şi control la inimă. Tot ezita şi am reuşit să o aduc macar într-un loc decent şi civilizat! Doamne ajută!", a scris Oana Roman pe pagina ei. 

 

Loading...

Citește și

  • Oana Roman trece prin momente grele. Vedeta a povestit pentru prima oară despre problemele medicale prin care trece în prezent. Nimeni nu se aștepta ca fiica lui Petre Roman să se confrunte cu astfel de greutăți. Nu este prima oară când Oana dă peste probleme, de orice natură, iar vedeta a dat dovadă de multă forță interioară și a reușit să treacă peste orice obstacol.

  • Oana Roman

    Ce nu te doboară te întărește! Așa spune o vorba veche din popor care se aplică perfect căsniciei dintre Oana Roman și Marius Elisei. Dacă la începutul căsniciei cei doi se chinuiau să se angajeze, ba chiar au fost la un pas de despărţire din cauza problemelor financiare, iată că, de finele anului trecut, ambii aduc bani în casă iar lucrurile au început să se așeze și pentru ei.