Oana Roman sare în apărarea Antoniei: «Este supusă la o traumă foarte mare»

oana_roman.jpg

Oana Roman
Foto Instagram

Oana Roman a recunoscut faptul că nu i se pare normal prin ce trece Antonia, iubita lui Alex Velea, deoarece încă este căsătorită cu Vicenzo Castellano și nu poate divorța de el. Din aceeași cauză ea nu poate primi custodia asupra fiicei sale, Maya.

Oana a mărturisit că o înțelege pe Antonia pentru că trece prin momente grele, și că numai o mamă poate ști cum se simte artista în prezent. Oana i-a luat apărarea în mai multe rânduri în cadrul emisiunilor tv și a declarat că este bucuroasă pentru faptul că și-a găsit un bărbat care o iubește. Antonia și Alex Velea au o relație foarte puternică, cei doi au împreună doi băieți cu care se pozează pe rețelele de socializare.

“Am văzut că celebra Antonia, pe care o știți cu toții,  a avut un  proces de paternitate cu tatăl copiilor, Alex Velea.  Situația este foarte neplăcută. Ea nu a obținut încă divorțul. Practic ea nu a putut să își declare copiii pe numele lui Alex Velea. Ea trece printr-o situație dificilă. Pe lângă faptul că este foarte frumosă,  și un om foarte bun, ea trăiește o dramă, pentru că fetița ei a ajuns în Italia, cu tatăl ei. Ea nu poate cere custodia exclusivă, pentru că divorțul nu s-a pronunțat, acesta a început în anul 2013 și acum suntem în 2018. Românii au acuzat-o că și-a neglijat copilul. Ea a fost naivă, nu a știut în ce se bagă atunci când s-a căsătorit. Eu i-am luat apărarea public și m-a sunat să îmi mulțumească. Îi e foarte greu să treacă prin ce trece. Nu înțeleg de ce nu i se acordă divorțul. Ea este supusă la o trauma foarte mare. Eu sper să reușească să treacă foarte repede. Norocul ei este că are un bărbat care o iubește foarte mult și o susține. Eu i-am luat apărarea în cadrul mai multor emisiuni, iar Antonia m-a sunat să-mi mulțumească”, a declarat Oana Roman în cadrul emisiunii pe care o moderează online pentru Revita Viva! 

antonia.jpg

Antonia și Alex Velea
Foto Instagram

Fostul socru al Antoniei este supărat pe artistă pentru că nu a fost de Crăciun în Italia să-și vadă fiica și să-i aducă o jucărie cadou. 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1