Oana Roman renunță la tocuri! "Am făcut mai multe operații, trebuie să fie comod"

untitled.png

Foto
Oana Roman are mici probleme de sănătate
Foto:Arhivă personală

Oana Roman, fata cea mică a fostului premier, Petre Roman este o femeie fericită, care se bucură de atenția și dragostea oferită de soțul ei, Marius Elisei și de momentele speciale petrecute în compania fiicei sale, Izabela. În majoritatea timpului, este plină de energie și gata să întâmpine fiecare zi cu zâmbetul pe buze, dar există un lucru mărunt care reușește să o întristeze nespus și să îi dea bătăi de cap.

Oana Roman are o mică problemă de sănătatea, care îi cauzează un mare disconfort. După ce a devenit mămică a suferit un șir de intervenții chirugicale la picioare din cauza unor monturi care o împiedicau să îți achiziționeze încălțămintea pe care și-o dorea. Deși a fost operată de mai multe ori, problema nu pare să își fi găsit rezolvarea. A explicat că nu mai poartă tocuri aproape deloc și că le alege doar atunci când trebuie să fie prezentă la un eveniment care necesită o ținută elegantă. „De când am născut și am făcut mai multe operații din cauza complicațiilor, nu prea mai pot să port tocuri. Aproape deloc. Doar la ocazii foarte speciale. De toată ziua port numai fără toc. Trebuie să fie comod , frumos, din piele și să mi se potrivească stilul", a scris Oana pe pagina personală de Facebook. 

23405961_1468885086494023_3363350778192174644_o.jpg

foto
Oana Roman nu mai poate purta tocuri din cauza unor probleme de sănătate
Foto:Arhivă personală

Oana Roman a mai dezvăluit că a un prieten i-a propus să își facă o operație de micșoare a stomacului pentru că are un exces de grăsime, dar că ea l-a refuzat vehement, deși acesta a insistat. "E o operație care poate avea repercursiuni și nu mă interesează să fac acest lucru. Nu l-am făcut. Puteam să o fac, dar trebuia să mă duc la televizor pentru chestia asta. Nu mi-am dorit niciodată să fac această operație. Cunosc oameni care au făcut această intervenție, dar într-adevăr au probleme”, au fost spusele Oanei. 

 

 

Loading...

Citește și

  • Greutatea Oanei a stârnit mereu controverse, motive de bancuri sau alte discuții. Iată că acum, nu se știe prin ce rețetă, fiica lui Petre Roman a reușit o schimbare de look spectaculoasă.

  • oana roman probleme sanatate

    În această primăvară, Oana Roman pare că şi-a găsit echilibrul şi lucrurile reîncep să intre pe făgaşul normal în viaţa ei. A început anul cu un anunţ de divorţ, a continuat cu multe vizite la medic pentru a afla ce afecţiune nu îi dă pace, dar acum soarele a ieşit pe strada ei. Vedeta este mândră nevoie mare de noua ei achiziţie, o maşină pe care şi-o dorea de mai multă vreme.

  • oana roman petre roman

    Oriunde a mers, Oana Roman a purtat numele tatălui ei. Totuși, vedeta spune că acesta i-a purtat numai ghinon, și chiar că Petre a fost omul din spatele multora dintre eșecurile pe care le suferit.

  • oana roman ok magazine

    Mulţi cârcotaşi încă mai au dubii atunci când vine vorba despre noua siluetă a Oanei Roman (40 de ani), dar vedeta le-a închis gura tuturor, miercuri seară, la petrecerea organizată de Ok! Magazine. Mezina fostului premier Petre Roman a păşit pe covorul roşu într-o rochie care i-a pus în valoare talia, ţinuta ei fiind una pe care vedeta a mai purtat-o şi în trecut. Comparând imaginile, se vede clar că fosta prezentatoare tv a pierdut centimetri în talie, iar tenul ei arată vizibil întinerit.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1