Oana Roman a răbufnit! În lacrimi din cauza tatălui ei, Petre Roman

33850116_1504643332997906_8755421189448400896_n.jpg

Oana Roman a răbufnit în lacrimi din cauza tatălui ei
Citeste tot despre: 

Oana Roman a vorbit despre unele dintre cele mai grele momente din viața ei, în special cele cu privire la tatăl ei. Faptul că românii au perceput greșit munca depusă de Petre Roman în România și i-au criticat pe toți din familia lor.

Oana Roman nu s-a putut abține și a răbufnit pe Instagram făcând lumină în subiectul acesta, dezvăluind tristețea pe care o are ea în suflet din cauza acestor răutăți.

„Nu pot să nu-mi amintesc că am avut o adolescenţă chinuită, tatăl meu dedicându-se în mare parte ţării şi carierei lui politice. Aş vrea ca la un moment dat să se scrie istoria corect şi să afle toată lumea câte a sacrificat Petre Roman pentru România, începând cu familia. Acum toţi ne înjură, ne blamează şi spun că am furat, dar habar nu au despre ce vorbesc şi care este, de fapt, adevărul. Tata şi-a iubit şi îşi iubeşte enorm ţara, iar eu i-am simţit lui lipsa cum nu vă imaginaţi în perioada în care aveam cea mai mare nevoie de el”, a declarat Oana Roman, pe Instagram.

Loading...

Citește și

  • Oana Roman a povestit despre unele dintre cele mai complicate clipe pe care le-a trăit de-a lungul timpului, când oamenii îi spuneau diverse lucruri răutăcioase. Fiica lui Petre Roman a suferit mult din cauza acestor vorbe și s-a confruntat des cu respingeri din partea oamenilor, care i-au spus că este fata lui tata.

  • Oana Roman a adoptat, de-a lungul timpului, doar tipuri de tunsori asemănătoare, care să îi pună în evidență părul lung. Deși alegea să-și coafeze părul în diverse moduri, pentru evenimentele la care participa, fie că acesta era prins simplu, în coadă de cal sau în coc, Oana a avut întotdeauna un look „serios”, fără prea multe artificii estetice. De asemenea, vedeta nu a apelat în decursul anilor nici la vopsele de păr în culori mai „trasnite” până acum! Iată cum s-a afișat Oana Roman la un eveniment monden!