Oana Roman, probleme în vacanţa romantică. A făcut atac de panică în avion

oana_si_marius.jpg

oana roman marius elisei
Oana Roman şi Marius Elisei au plecat fericiţi, dar zborul i-a făcut probleme vedetei
Foto: arhivă personală

Oana Roman aniversează 5 ani de la nuntă cu o vacanţă roamntică pe Coasta de Azur. Vedeta şi soţul ei Marius Elisei s-au îmbarcat joi într-o cursă care să-i ducă pe Croazetă, doar că zborul i-a creat ceva probleme fiicei fostului premier Petre Roman. Oana Roman le-a povestit prietenilor că drumul nu a fost tocmai lin, turbulenţele fiind motivul pentru care a suferit un atac panică.

Oana Roman (43 de ani) şi Marius Elisei (32 de ani) sărbătoresc cinci ani de căsnicie şi au "fugit" singuri ca doi porumbei într-o vacanţă romantică în Franţa. Vedeta şi soţul ei s-au cazat la un hotel din Cannes, fiind foarte aproape de promenadă. Până să ajungă însă la destinaţie, Oana Roman a avut ceva emoţii în avion, zborul spre Nisa nefiind chiar unul lin. 

"A avut ceva turbuleţe. Am făcut eu aşa un mic atac de panică, dar am ajuns cu bine. Să înceapă vacanţa! Suntem la Cannes, fix în mijlocul oraşului, la 5 minute de Croazetă. Ne-am cazat la un hotel şi avem o suită cu balcon şi cu un dormitor mare, dar şi baie superbă. Am închiriat o maşină foarte frumoasă şi în prima zi de vacanţă ne ducem spre Nisa. Vom face nişte cumpărături şi va urma o  întâlnire cu prietenele mele", a povestit Oana Roman. 

Oana Roman şi Marius Elisei au fost la un pas de divorţ  

Armonia din cuplul Oana Roman-Marius Elisei nu a fost mereu punctul forte al relaţiei lor. Mariajul celor doi a fost la un pas de a se destrăma din cauza problemelor financiare.   

Marius Elisei s-a chinuit mult să-şi găsească un loc de muncă, fiind presat şi de soţia sa cu atât mai mult cu cât venise pe lume şi primul moştenitor, Izabela, acum în vârstă de cinci ani. El şi-a încercat norocul, în 2014, şi în Anglia, la munca de jos, pe şantierul unui văr, însă după câteva luni a revenit în ţară, nemulţumit de condiţii. După îndelungi chinuri şi zeci de CV-uri trimise firmelor, Marius a acceptat să lucreze ca şofer la o florărie de lux. Din această primăvară, soţul Oanei Roman este manager la o firmă care curăţă hainele

 

Citeşte şi:

De frica divorţului, soţul tinerel al Oanei Roman a pus osul la treabă!

Care a fost motivul pentru care soțul Oanei Roman s-a retras din ochii presei

 

 

Loading...

Citește și