Oana Roman, patru ani de la nuntă. De ce nu l-a invitat pe Petre Roman la petrecere

Oana Roman

oana roman micsorare sani operatie
Oana Roman nu vrea să facă pace cu tatăl ei
Foto: Captură Kanal D

Petrecere mare se anunță vinerea aceasta în familia Oanei Roman (41 de ani) și a lui Marius Elisei (31 de ani). Fiica fostului premier, Petre Roman (71 de ani), împlinește patru ani de căsnicie. Oana a pregătit o petrecere cu 150 de invitați, printre care nu se numără însă și tatăl vedetei.

“Muzică și mâncare bună, invitați aleși pe sprânceană și un local de cinci stele!” Asta pregătește Oana Roman pentru petrecerea de patru ani de căsnicie. “O să fie petrecerea pe care eu am visat-o, când m-am măritat, cu 150 de invitați, dar și cu rochia de mireasă pe care mi-o doream și nu am avut-o atunci. Înainte de nuntă, am avut niște probleme de sănătate, ieșisem din spital și nu credeam că o să mai fac nimic, însă am reușit să răzbat și să o scot la capăt. Vineri seară nu o să am o rochie albă, ca de mireasă, cu trenă, ci una crem, care a costat 1.000 de euro”, a declarat Oana Roman pentru Click!

Oana Roman, împreună cu soţul şi fiica ei

Oana Roman_împreună_cu_soţul_fiica_ei
Oana Roman și Marius Elisei au făcut nuntă și botez în aceeași zi, 15 iunie 2014
foto: arhiva Click!

 

Surse din anturajul Oanei au declarat pentru Click! că vedeta nu se gândește să-l invite și pe tatăl ei la petrecere. Se pare că vedeta nu vrea să-și supere mama și s-o oblige să-l vadă pe Petre Roman la brațul actualei sale soții.

Petre Roman (71 de ani) este căsătorit de nouă ani cu solista Silvia Chifiriuc (46 de ani), cu care are un băiețel, Petrus (7 ani). “Din câte știu Oana n-o să îl invite pe tatăl său la petrecere. Se teme că el ar veni cu actuala soție și se gândește că asta nu ar fi o situație tocmai plăcută pentru mama ei. Mioara Roman a avut o perioadă destul de grea în ultima vreme și nu ar vrea să o supere cu nimic”, ne-au spus sursele.

Petre și Mioara Roman au divorțat în urmă cu 11 ani

Se împlinesc 11 ani de când Petre Roman a divorţat de Mioara Roman, cea care i-a fost soţie timp de 33 de ani, şi 9 ani de când fostul prim ministru s-a recăsătorit cu Silvia Chifiriuc. La vremea respectivă, povestea de dragoste a celor doi a făcut mare vâlvă şi, deşi cârcotaşii considerau că acest cuplu nu va rezista, iată că timpul a dovedit contrariul.

Slivia Chifiriuc

Slivia_Chifiriuc
Slivia Chifiriuc, la nunta Oanei Roman
foto: arhiva Click!
Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1