Oana Roman nu se poate abține. I-a transmis un mesaj dur lui Cornel Păsat

cornel_pasat_oana_roman.jpg

cornel pasat oana roman
Cornel și Oana au fost împreună șapte ani
Foto: arhivă Click!

Oana Roman reacționează la ultimele declarații ale lui Cornel Păsat, bărbatul alături de care a stat șapte ani. Totul a pornit din zilele în care au apărut zvonuri despre divorțul dintre fiica lui Petre Roman și Marius Elisei. Atunci, aceasta a povestit și care a fost motivul pentru care a ales să-și despartă drumurile de cele ale dansatorului.

„Și-a dorit foarte mult un copil, eu atunci nu. Și ăsta a fost motivul pentru care, până la urmă, ne-am despărțit. motivul pentru care el a căutat o altă viață. Din păcate pentru el, nu și-a împlinit acest vis nici astăzi”, a spus Oana Roman la "Xtra Night Show", în urmă cu câteva seri.

Cornel Păsat a interpretat vorbele fostei sale partenere ca pe un atac direct și a spus asta miercuri seară, 18 ianuarie, la "Wowbiz". Mai mult, crede că Oana se bucură că el nu a reușit să aibă un copil alături de Bianca, soția lui.

oana_roman.jpg

oana roman cornel pasat copil
Oana Roman şi Cornel Păsat s-au iubit la începutul anilor 2000
Foto: Arhiva Click!

A doua zi de la ultimele declarații ale lui Cornel, Oana a revenit și, prin intermediul rețelelor sociale, a transmis un mesaj dur, cu tentă de amenințare. În același timp, cuvintele ei au fost îndreptate și spre fosta iubită a lui Marius Elisei, care nu s-a putut ține departe de scandal și a ieșit și ea în presă cu câteva declarații.

"Observ cu stupoare cum «foștii» se bat în interviuri și apariții televizate pentru a spune NIMIC! Ar fi cazul să se oprească până nu îi vom opri, eu și soțul meu, pe cale legală! Să vrei să apari pe cârca altuia, nu arată decât nesiguranța de sine! Eu mă abțin să mai comentez minciuni și aberații, da, pentru onoarea lor, ar fi bine să-și vadă de viața lor", a scris fiica lui Petre Roman pe Facebook.

 

Loading...

Citește și