Oana Roman nu mai pune preț pe părerile oamenilor: «Am promis că voi fi pozitivă»

oana_roman_1_0.jpg

Oana Roman
Citeste tot despre: 

Oana Roman nu mai pune la suflet deloc ceea ce spun oamenii și a mărturisit că va fi pozitivă de acum înainte. Vedeta a explicat printr-un mesaj pe rețelele de socializare cât de mult s-a schimbat și cât de important este să fie pozitivă.

Oana Roman încearcă să-și mențină atitudinea pozitivă și plină de prosperitate. Fiica lui Petre Roman a publicat alături de mesajul emoționant, și o imagine care a surprins cu adevărat starea ei sufletească.  

“Iubesc soarele și mă bucur din plin de căldură! Am învățat să văd mereu partea plină a paharului și să mă bucur de viață în fiecare minut. Și mi-am promis că voi fi pozitivă în toate! Nu mai iau demult în seamă răutatea crasă a oamenilor și fac tot ce pot ca să merg mereu mai departe cu capul sus!”, a declarat Oana Roman pe contul de socializare.

loading...
Loading...

Citește și

  • Pe vedeta tv Oana Roman (40 de ani) și pe Beatrice Rancea (56 de ani), directoarea Operei din Iași, le vedeți îmbrăcate, la evenimente, doar în rochii lungi sau în pantaloni, însă apelează la aceste ținute doar din decență, nicidecum că nu ar avea picioare frumoase.

  • Antonia și fostul soț sunt încă în confliste continue, iar motivul este unul singur - fetița pe care o au împreună. Niciunul nu-și dorește să cedeze custodia copilului, iar lucrul acesta îi face pe cei doi să se judece în continuu. De curând, Alex Velea a reușit să-și treacă fiii pe numele lui, copii pe care îi are alături de Antonia, dar care nu puteau să-i poarte numele.