Oana Roman, mesaj despre supărările din viața ei: „Sunt încercări care mă pregătesc”

oanarrroman.jpg

Oana Roman
Foto Instagram

Oana Roman a mărturisit că nu are o viață perfectă, are probleme și speră ca toate încercările prin care trece o pregătesc pentru o perioadă mai frumoasă. Aceasta a publicat o fotografie cu fiica ei care crește din ce în ce mai repede și a primit multe aprecieri de la prietenii virtuali. Dacă în ultimele zile, Oana a fost criticată dur de aceștia pentru că și-ar fi editat fotografiile, de această dată, ei au felicitat-o pentru imegine și i-au transmis numai cuvinte pozitive.

Mesajul Oanei poate părea îngrijorător, însă prietenii virtuali sunt alături de ea și au încurajat-o mult, transmițându-i multe cuvinte de îmbărbătare.

„Vreau să cred că toate cumpenele, supărările, dezamăgirile, frustrările şi supărările sunt încercări care mă pregătesc pentru preabinele care va veni”, a scris Oana Roman pe Facebook, în dreptul fotografiei cu fiica sa.

oana_romaaan.jpg

Oana Roman
Foto Facebook

„Sunteti foarte frumoase, iar rochitele sunt superbe!”, „ Asa e Oana dumnezeu ne ajuta pe toti sanatate multa tie si familiei”, „Sunteti frumoase foc să aveti parte numai de bine si de lucruri minunate in viata”, „Ce frumoase sunteti! Va pup”, „Vă iubesc, sunteţi foarte frumoase!!”, i-au scris prietenii virutali ai Oanei Roman.

De curând Oana Roman a fost prezentă în platoul de televiziune Antena1 și a mărturisit că tatăl ei, Petre Roman, nu i-a deschis niciodată ușile pentru a primi diverse oportunități. Aceasta a declarat că tot ce a realizat a fost pe cont propriu.

"Petre Roman este un om care nu știe să pună pile, în capul lui nu există acest concept, nu știu dacă vă puteți imagina. Vreau să știe lumea că el așa e. Nu mi-am dorit să pune pile, Doamne ferește, cel mai greu mi-a fost să duc faptul că toată lumea credea că el asta face. Dar el nu e capabil, nu-i trece prin cap - acest concept nu există în capul lui, chestia de a pune pile, de a lua comision, de a face afaceri, de a pune proptele. Noi am crescut într-o casă în care aceste lucruri nu există!", a spus Oana Roman pentru Antena3.

Loading...

Citește și