Oana Roman, mărturisiri din interiorul căsniciei: «Lumea spunea că mă ia pentru bani»

romasaan.jpg

Oana Roman
Foto Facebook

Oana Roman a declarat recent că a avut parte de cumpene în căsnicia cu Marius, însă au găsit rezolvare la orice dispută. Ea a recunoscut că presa nu le-a afectat deloc căsnicia, însă au fost cuvinte care au durut-o. Fiica Oanei Roman a împlinit recent patru ani, iar mama ei a știut cum să-i pregătească cea mai frumoasă zi de naștere, o petrecere și un tort cu „Mica Sirenă”.

Oana Roman a fost prezentă recent la o emisiune de la ProTv și a vorbit despre familia ei. Oana a mărturisit că oamenii spuneau că soțul ei a cerut-o de nevastă numai pestru bani, lucru pe care l-a infirmat în totalitate.

''Nu pot să zic că anturajul sau presa ne-au făcut rău, nu. Nu pot să spun asta, chiar nu pot. Nu ne-au destabilizat. Când am început relaţia, toată lumea spunea că are cu zece ani mai mult Oana, lasă că o ia pentru bani, prostii din astea. S-a demonstrat că nu a fost cazul'', a evidenţiat Oana Roman.

Fiica Oanei Roman a ajuns la spital din cauza unei răceli puternice, iar mama ei declara atunci că ar putea fi vorba despre ceva foarte serios.

„E o epidemie îngrozitoare de viroză. La Iza a început cu febră, a făcut puroi la amigdale şi am fost obligaţi să îi dăm antibiotic. Astăzi, lua antibiotic de trei zile, am fost din nou la un control. I-am luat şi analize şi a fost un pic supărată. E mai greu să accepte că e înţepată. (…) Sâmbătă o să o serbăm pe Izabela”, a mărturisit Oana Roman.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1