Oana Roman, despre situația financiară: "Nu am bani mulți, doar cât să trăiesc decent"

saaaaaa.jpg

Oana Roman,
Oana Roman, despre bani
Foto Instagram

Oana Roman a mărturisit că nu are foarte mulți bani, însă dacă ar fi avut mai mulți, ar fi ajutat oamenii care au probleme financiare. Vedeta a publicat un mesaj pe Facebook în care a declarat că apreciază persoanele care donează bani sau care fac fapte bune, acum în timpul sărbătorilor.

Oana Roman este cunoscută pentru faptul că de fiecare dată își spune opiniile direct, fără ocolișuri. Aceasta a mărturisit faptul că pentru ea, Crăciunul cel mai frumos ar fi să-și poată ajuta mama.

"Pentru asta ar trebui sa servească banii mulți . Pentru a face oameni fericiți. De multe ori m-am gandit ca daca as avea bani pentru asta i-as folosi. Sa fac oameni fericiți! Nu exista bucurie mai mare decat aceea de a simti ca ai putut face ceva, ca ai împlinit un vis, ai sters o lacrimă, ai alinat un suflet. 

Nu am bani multi, doar cat sa traiesc decent fara a-mi permite nici macar vacante decat foarte rar, si nici alte extravagante. Dar din puținul meu am incercat mereu sa ajut si daca n-am avut eu bani, am ajutat cum am putut prin fapte. 
Multă lume crede altceva si nu stau sa mai explic nimanui. Am avut si eu momente cand am avut nevoie de ajutor. Si nu l-am cerut. Si acum, pentru mine, Crăciunul fericit ar însemna sa o pot ajuta pe mama! Pentru ca inca nu-mi permit. N-am apelat la nimeni. Doar la banca si nu m-au ajutat. Si tot sper la o minune, pentru ca eu n-am voie sa cer ajutor. As fi aspru judecata si altii au desigur mai mare nevoie ca mine. In Romania exista solidaritate si e bine ca exista . Si ma bucura ca poporul asta nu si a pierdut umanitatea! Faceti fapte bune! Nici nu stiti cat de fericiți veti fi!", a scris Oana Roman pe Facebook.

Loading...
 
 

Citește și

  • oana roman ok magazine

    Mulţi cârcotaşi încă mai au dubii atunci când vine vorba despre noua siluetă a Oanei Roman (40 de ani), dar vedeta le-a închis gura tuturor, miercuri seară, la petrecerea organizată de Ok! Magazine. Mezina fostului premier Petre Roman a păşit pe covorul roşu într-o rochie care i-a pus în valoare talia, ţinuta ei fiind una pe care vedeta a mai purtat-o şi în trecut. Comparând imaginile, se vede clar că fosta prezentatoare tv a pierdut centimetri în talie, iar tenul ei arată vizibil întinerit.

  • oana roman

    Emoţii mari pentru Oana Roman, care săptămâna viitoare va debuta într-un nou proiect! Vedeta revine ca prezentatoare, dar nu la un post tv, ci online. Fiica cea mică a fostului premier Petre Roman va avea o emisiune pe pagina de Facebook a unei reviste, unde le dă întâlnire fanilor săi în fiecare zi de joi.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1