Oana Roman, despre scandalul cu soțul: „Am fost asasinată din toate părțile”

oana_roman_marius_eliseio.jpg

oana roman marius elisei
Oana și Marius sunt împreună de patru ani
Foto: Facebook

A zis că nu mai apare la televizor, dar nu s-a ținut de cuvânt. Scandalul dintre Oana Roman (40 de ani) și soțul ei, Marius Elisei (30 de ani), au adus-o pe fiica fostului premier în centrul atenției. Se pare că acum cuplul s-ar fi împăcat, după ce Marius și-a cerut scuze pentru „scăparea” pe care a avut-o pe Facebook, de unde se înțelegea că va urma un divorț.

Invitată în emisiunea lui Dan Capatos, Oana Roman a dezvăluit câteva detalii despre viața ei personală. A vorbit inclusiv despre relația cu Marius Elisei. De curând, cei doi au aniversat 4 ani de relație.

„Pe 13 ianuarie 2013 a început relația noastră. Cifra 4...multă lume ar fi putut spune că a fost cu ghinion, dar până la urmă a fost cu noroc. Uite, s-au liniștit...s-au mai calmat lucrurile și eu am hotărât să aniversez ziua asta, cel puțin o parte din ea, făcându-mi mie un cadou. A fost o perioadă încordată și foarte stresantă, din cauză că zilele astea am fost asasinată din toate părțile de tot felul de...îți dai seama! Telefoane, mesaje...am văzut tot felul de emisiuni, în care s-au spus tot felul de lucruri și fără să vrei te încarci cu niște lucruri. Aveam nevoie să mă relaxez un pic, să mă ocup de mine un pic”, a mărturisit Oana Roman, la Antena 1.

Vedeta s-a lăsat filmată în timp ce-și făcea o serie de tratamente faciale și a vorbit despre cum îi place să se răsfețe: „N-am riduri, o moștenesc pe mama. La vârsta ei, ea are un ten foarte bun și e și rezultatul faptului că, deși nu-mi dau cu creme de trei ori pe zi, nu mă culc nedemachiată niciodată. Seara mă demachiez cu apă micelară și curăț foarte bine fața. Uite, are totuși un efect, deși am pierdut foarte multe nopți la viața mea. La cosmetică nu vin atât de des pe cât ar trebui, dar am o zi pe săptămână cel puțin în care am grijă de mine”.

Pentru viitor, Oana și-a propus să meargă și la masaj în fiecare săptămână, având în vedere că are interdicție la sală: „Nu am voie să merg la sală pentru că eu nu mai am jumătate din mușchii abdominali. Masajul mă ajută foarte mult și am nevoie. În afară de mers pe jos, nu am voie să fac alt efort. Măcar cel puțin o dată pe săptămână ar trebui să fac masaj”.

De asemenea, Oana Roman a mărturisit că își va face din nou o operație, pentru a acoperi cicatricile pe care le are pe burtă.

Loading...

Citește și