Oana Roman, declarații despre starea de sănătate a fetiței: «Săptămână de nesomn și multă febră»

roman.jpg

Oana Roman
Foto Facebook

Oana Roman și-a dus fetița de urgență la spital după ce a făcut febră. Fetița ei împlinește 4 ani, însă în ultima perioadă nu s-a simțit deloc bine, iar mama ei a fost nevoită să o ducă la spital de mai multe ori. Oana Roman a mărturisit că este vorba despre o epidemie, iar fiica ei a contactat virusul.

Oana a publicat un mesaj pe Facebook alături de o fotografie în care a apărut lângă fiica ei și a mărturisit că fetița se simte mai bine și urmează să primească o petrecere surpriză de ziua ei de naștere.

"După o săptămână de nesomn și multă febră Isa este bine! Urmează ziua ei și ne pregătim să o serbăm cum se cuvine! Sănătate multă tuturor copiilor! Mulțumim Doctorilor de la camera de gardă care ne-au ajutat cu răbdare și multă grijă deși ne-am dus de 3 ori într-o săptămână la control!", a scris Oana Roman pe  Facebook, în dreptul fotografiei.

Zoom
Oana Roman
Foto Facebook

Recent, Oana a povestit toată situația prin care a trecut alături de fiica ei și ce anume a pățit ea. „E o epidemie îngrozitoare de viroză. La Iza a început cu febră, a făcut puroi la amigdale şi am fost obligaţi să îi dăm antibiotic. Astăzi, lua antibiotic de trei zile, am fost din nou la un control. I-am luat şi analize şi a fost un pic supărată. E mai greu să accepte că e înţepată. (…) Sâmbătă o să o serbăm pe Izabela”, a mărturisit Oana Roman.

loading...
Loading...

Citește și