Oana Roman, declarație uluitoare: „Am luat bătaie!”

oana_roman_suparata.jpg

oana roman suparata bataie declaratii
Oana Roman a mărturisit că a fost o năstrușnică în copilărie
foto: Click!

A avut o tinereţe grea, dar îşi aduce aminte cu drag de acele vremuri! Oana Roman (39 de ani) a povestit pentru „Focus Magazin” (Prima TV) cum s-a descurcat singură, tânără fiind, printre străini! Dar şi cum a mâncat bătaie în copilărie pentru că era... neastâmpărată! Să sperăm că fetiţa ei nu o va moşteni la acest capitol.

Acum este o femeie împlinită, are un soţ care o adoră şi o fetiţă de doi ani. Însă, Oana Roman recunoaşte că a avut o tinereţe mai... „nebună” şi în acelaşi timp şi grea! Vedeta a plecat să studieze comunicare şi relaţii publice la o facultate de renume din Franţa. Dar nu i-a fost uşor, asta pentru că a trebuit să înveţe rapid cum să se descurce pe cont propriu. „Drămuită am fost, am avut o perioadă de tinereţe nebună, în care am făcut şi eu excese, îmi cumpăram multe genţi şi pantofi şi în fine, din astea, dar m am drămuit pentru că de la 20 şi ceva de ani mă descurc singură şi a trebuit să mă învăţ. Chiar şi în timpul facultăţii aveam un buget mai mult decât minim la dispoziţie, în sensul că aveam o sumă foarte mică, foarte-foarte mică pe lună şi a trebuit să mă descurc. Acolo chiar trebuia să drămuiesc fiecare franc”, a spus Oana Roman, pentru emisiunea „Focus Magazin”.

„Împărţeam banii la începutul săpt să ştiam că atâţia bani mă costă transportul, atâţia bani mă costă facturile. atâţia bani ,mă costă mâncarea şi aşa mai departe şi totul ea f bn împărţit astfel încât să îmi ajungă banii de la o lună la alta, având în vedere că aveam la dispoziţie o sumă foarte mică!”, a mai spus ea.

Nici când s-a întors de la facultate viaţa nu a fost roz! Însă, aşa cum spune o vorbă, a avut „noroc chior”. „Eu după ce m am întors din Franţa, nu mi am găsit de muncă imediat. Stăteam încă la ai mei, am cunoscu un băiat cu care am avut pe vremea aceea o relaţie foarte lungă şi am spus «Tată eu aş vrea să mă mut singură» şi a zis bine, ok, îţi închiriezi o garsonieră  în oraş şi descurcă-te. Uite eu te ajut, îţi plătesc chiria 2-3 luni, dar după aceea va trebui să te descurci singură. Şi aşa a fost. Nu a fost simplu, pt că noi eram, la început, am pornit un proiect împreună care până la urmă a ajuns să meargă extraordinar de bine şi a avut un mare succes, dar perioadele de început au fost destul de grele”, a mai spus ea.

Oana Roman, un copil-problemă

Pe cât de „nebună” i-a fost tinereţea, aşa i-a fost şi copilăria! Oana Roman a recunoscut că... era un copil-problemă şi nu de puţine ori şi-a luat bătaie pentru că era neastâmpărată! „Mi-am luat şi bătaie foarte rău din cauză că eram cam năstruşnică şi odată aveam un vecin la etajul 4 cu care ieşeam la joacă într o zi m-a aruncat pe un garaj. Şi el s-a speriat foarte tare, era şi un pic bâlbâit şi până a ajuns acasă şi până a reuşit el să îi expluce lui mama ce s-a întâmplat, mama a crezut că am murit, pentru că el i-a zis «a căzut Oana» şi ăla a fost un moment în care ai mei s-au supărat destul de mult pt că s-au speriat foarte tare! M-a mai prins o dată mama, tot cu acelaşi vecin, ne agăţam de perdele şi ne jucam de-a Tarzan şi am dărâmat, evident, perdeaua! Dar, mă rog, de-ale copilăriei, să spunem!”, a mai spus ea.

loading...

Citește și

  • oana roman grasa

    Oana Roman nu a avut o copilărie prea fericită. Mezina familiei Roman a povestit că a fost agresată fizic de tatăl el, iar gesturile dure ale părintelui i-au rămas şi acum în minte. Deşi au fost doar câteva palme încasate, vedeta tv susţine că nu din această cauză a avut o relaţie mai distantă faţă de fostul prim-ministru.

  • Oana are o fetiţă superbă, pe Izabela (2 ani), însă numai ea ştie cât a avut de pătimit după ce a adus-o pe bebeluşă pe lume. Într-un interviu acordat ziarului Click! ea ne-a vorbit despre problemele de sănătate, parcă interminabile, dar şi despre frumoasa viaţă de familie.

  • oana roman grasa

    Oana Roman a ținut să le explice fanilor că nu și-a făcut nicio operație estetică, după ce a publicat o imagine pe Facebook, în care, susține ea, este complet nemachiată. Cu toate că le-a zis internauților că este naturală, se pare că aceștia au întrebat-o dacă s-a „tunat”. Vedeta a vrut să lămurească situația, fiind surprinsă de reacția anumitor persoane.

  • oana roman canicie marius elisei

    Oana Roman continuă seria dezvăluirilor şocante. După ce a spus că a fost bătută în copilărie cu cureaua, acum vedeta recunoşte că în căsnicia ei nu curge numai lapte şi miere. Fiica fostului premier a mărturisit că ea şi Marius se ceartă în ultima vreme, toate discuţiile lor având un singur motiv.