Oana Roman, declarație dură despre divorțul dintre Brigitte și Ilie Năstase: „Îmi pare foarte rău”

oana_roman.jpg

Oana Roman
Foto Instagram

Divorțul dintre Birgitte Sfăt și Ilie Năstase a fost anunțat pe 8 februarie 2018, chiar de ziua ei. Brigitte ne-a mărturisit că își dorește iniște și pace și că, ieri, de ziua ei, a avut o zi foarte tristă. Oana Roman și-a spus părerea despre situația dintre ei doi, mai ales că sunt prieteni.

Oana a povestit în cadrul emisiunii online pe care o moderează că atunci când a avut probleme, Ilie și Brigitte au ajutat-o imediat. 

brigitte_sfat_ilie_nastase.jpg

Brigitte Sfăt și Ilie Năstase
Foto Arhivă personală

“Îl iubesc foarte mult pe Ilie Năstase. E prieten de familie. Am aflat astăzi că Brigitte Sfăt a depus actele de divorț. De ziua ei a depus actele de divort. Ei vor divorța până la urmă.  Din păcate îmi pare foarte rău. Sunt prietenii mei. Poate că asa vor fi mai buni prieteni. Ilie este un om adorabil. Acum doi ani, cand am avut o problema, singurul om care m-a ajuatt a fost Ilie Năstase dar si Brigitte. Vor fii în continuare prietenii mei, chiar dacă vor divorța.  O să le fiu recunoscătoate toată viața mea. Sunt oameni foarte buni”, a declarat Oana Roman în cadrul emisiunii online OanaPunctRoman.

Divorțul dintre Brigitte și Ilie nu a fost singurul subiect despre care Oana a vorbit în cadrul emisiunii sale. Aceasta a mărturisit că știa de multă vreme că Adelina Pestrițu își dorea un copil, iar vestea făcută de vedetă chiar de ziua ei, a bucurat-o enorm. Adelina a mărturisit recent că urmează să se căsătorească, dar și că ea și cu Virgil Steblea formează un cuplu de mai bine de un an.

adelina_30.jpg

Adelina Pestrițu
Foto Instagram

"Vârstă de 31 de ani a venit cu cel mai minunat dar pe care puteam să-l primesc vreodată. Eu și iubitul meu, Virgil, suntem fericiți să împărtășim cu voi vestea că vom deveni părinți. Fericirea noastă este cu atât mai mare cu cât în curând vom sărbători și un an de relație. Suntem copleșiți de emoții și abia așteptăm să treacă cele 6 luni rămase până vom fi trei. Sperăm să ne descurcăm bine în rolul de părinți”, anunța vineri, 2 februarie, Adelina direct pe Facebook.

 

Loading...

Citește și

  • Adelina Pestrițu este în culmea fericirii de când a aflat că este gravidă. Anunțul a fost făcut chiar de ea, vineri, 2 februarie 2018, și de atunci prietenii virtuali ai vedetei îi trimit mesaje de felicitare. Tot în aceeași zi în care a făcut marele anunț, Adelina a împlinit 31 de ani și a sărbătorit pe cinste alături de Virgil Steblea, bărbatul care i-a oferit copilul, dar și de prietenii cei mai apropiați ai lor.

  • foto

    Multă cereneală a curs în legătură cu desele scandaluri și împăcări dintre Brigitte și Ilie Năstase. De multe ori, brunet, înfuriată de anumite gesturi ale soțului, refula și își vărsa nervii în mesaje pe rețelele sociale. De această dată a luat taurul de coarne și a depus cererea de divorț înainte de a confirma în presă sau pe Facebook despărțirea legală.