Oana Roman a dat vestea despre mama ei: «Eu am inima împăcată»

oana-si-mioara-roman_0.jpg

Oana Roman și mama ei
Citeste tot despre: 

Oana Roman poate sta liniștită de acum înainte deoarece mama ei va locui într-un apartament nou fără a mai trăi cu frica că ar putea fi dată afară. De asemenea, dat fiind faptul că apartamentul este cumpărat, ea nu va mai plăti chirie de acum

Oana Roman a publicat un mesaj pe rețelele de socializare în care a anunțat că mama ei nu va mai duce grija faptului că trebuie să plătească chirie. Vedeta se simte împăcată pentru că a reușit să facă asta și a mărturisit că mama ei va avea o bătrânețe ușoară.

“Azi o zi grea și cu multă încărcătură emoțională! În sfârșit mama va sta într-un apartament frumos și cochet unde nu va mai avea grijă chiriei! Dumnezeu m-a ajutat să pot rezolva această problemă cu ajutorul unor prieteni minunați! De azi, mama va trăi liniștită și fără stres, se va putea bucura deplin de Isa, de noi, de studenții ei , de viață! Va avea o bătranețe liniștită și fără griji! Iar eu am inima împăcată că am putut face asta pentru ea ! Doar puterea Divină m-a ajutat și a așezat lucrurile! Rugăciunile mele au fost auzite și am înțeles încă o dată cât de mare e puterea lui Dumnezeu care lucrează prin oameni binecuvântați!”, a scris Oana Roman pe Facebook.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1