Oana Roman dă cărțile pe față despre căsnicia cu Marius: "Nu mai dormim împreună"

Oana Roman, Marius Elisei.jpg

Oana Roman Marius Elisei fidelitate
Marius Elisei şi Oana Roman s-au căsătorit civil la 15 ianuarie 2014 şi au făcut nunta la 15 iunie
Foto: PhotoONE Photography

Oana Roman a promis că nu mai apare la televizor decât dacă ar fi vorba de proiecte profesionale. Cu toate acestea, începutul de an este unul tumultuos, după ce soțul ei, Marius Elisei, a dat de înțeles că lucrurile scârțâie serios.

Oana crede că Marius nu se simte respectat pentru că este considerat "doar soțul Oanei Roman", iar acest lucru i-a erodat stima de sine, și că de acolo ar fi plecat problemele. A negat că Marius ar fi plecat de acasă. Despre toate acestea, fiica lui Petre Roman a povestit, într-un interviu, la "Xtra Night Show", miercuri, 11 ianuarie.

"Am anunțat public că nu voi comenta, sperând că lucrurile se vor calma. Am tăcut o zi, două, trei, iar lucrurile, în loc să se calmeze, s-au inflamat din ce în ce mai mult. Oamenii și-au dat cu părerea despre viața mea sau a lui Marius. Nu m-a surprins atât de tare că a zis că vrea să divorțăm , că nu e prima dată când ne confruntăm cu asta", și-a început Oana declarațiile.

Nu a vrut să spună care este motivul real al neînțelegerilor, dar a precizat că nu este vorba despre femei sau violențe, și că iubirea dintre ei nu a murit. Vedeta a precizat că și lipsa banilor a afectat relația, dar că există și o problemă pe care Marius trebuie să o rezolve cu propria persoană.

"Spre dimineață, m-am trezit, el nu dormea și am avut o discuție. În ultima vreme am avut niște discuții, dar toate cuplurile au probleme și discuții. Am trecut peste niște perioade incredibil de grele și astea au erodat lucrurile. Marius, omul ăsta, a fost lângă mine în fiecare minut și secundă în chinul prin care am trecut (când a fost aproape de moarte n.r.). El și Catinca au fost singurii. El a trebuit să mă spele, să-mi schimbe pansamentele, nici mama nu m-a văzut în asemenea ipostaze. Toate lucrurile astea l-au schimbat.

Nu a înțeles că acest lucru făcut public ne face rău nouă ( mesajul lui de pe Facebook n.r.). Nu e prima oară când avem această discuție. Cred că a fost o chestie de moment, l-a luat valul, s-a enervat foarte rău. Cred că a greșit profund și trebuie să-și asume această greșeală. El a scris asta când dormeam. M-am trezit și aveam 50 de apeluri și mesaje. El a realizat că a exagerat și că nu trebuia să se apuce să scrie pe Facebook. A fost o toană de moment, părerea mea", a precizat Oana, care a spus că nu mai există nici momente de cuplu. "Noi nu mai dormim împreună,  noi doi, domim noi trei (alături de fiica lor n.r). Avem nevoie de timp și pentru noi."

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1