Oana Roman, criticată după ce și-a lăsat fetița să danseze pe masă într-un local

oana-roman-fetita-isabela.jpg

Oana Roman a fost criticată în mediul virtual de către admiratorii ei
Foto Instagram

Oana Roman a reușit să stârnească rumoare în mediul online, după ce a publicat pe contul personal de Instagram un filmuleț ce o înfățișează pe fetița ei dansând pe masă într-un local din Capitală, unde a avut loc un concert susținut de Pepe.

Oana Roman se bucură din plin de fiecare moment pe care îl petrece alături de fetița ei și a lui Marius Elisei, micuța Isabela, care s-a transformat într-o domnișoară adorabilă, având o personalitate extrem de dezinvoltă la cei 5 anișori pe care îi are. Cum Isabela e deja fetiță mare, ea și mama ei ies „ca fetele” în oraș uneori, distrându-se împreună.

Oana Roman a publicat un filmuleț în care fetița ei dansa pe masă într-un restaurant

Ultimul eveniment pe care cele două l-au bifat a fost un concert de-al lui Pepe, care a susținut un spectacol într-un local din Capitală. Oana și fetița ei s-au bucurat de atmosfera întreținută de artist, iar micuța a fost în elementul ei cu adevărat, având în vedere că la un moment dat s-a urcat pe masă și a dansat din toată inima, ca și când în jurul ei nu s-ar mai fi aflat nimeni. 

Oana Roman a publicat ulterior pe rețelele de socializare filmulețul în care fetița ei dansa pe masă, declarându-se mândră de energia micuței și de spiritul ei liber. Totuși, internauții nu au fost de aceeași părere și au criticat-o pe vedetă, explicând că un părinte nu ar trebui să-și lase copilul să danseze seara pe mese în localuri, invocând mai multe motive în acest sens.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de oana roman (@oanaromanelisei) pe

„Nu prea reușesc să adorm in noaptea asta. Mă uit la filmulețul ăsta pe repeat și-mi dau seama că am reușit să fac măcar un lucru perfect în timpul existenței mele de până acum. Și sunt recunoscătoare!”, a notat Oana Roman în dreptul video-ului în cauză. 

Desigur că Oana Roman și-a supravegheat micuța în tot acest timp, însă fanii ei nu s-au lăsat înduplecați și au transformat un moment amuzant într-o adevărată morală de viață pentru vedetă. 

„Dans pe masă în restaurant, noaptea, la cinci ani? Hmmm… Nu e tocmai o chestie perfectă. Fiecare părinte cum îl taie capul!”, „Ce să zic… că ai făcut această minune e super, dar să lași copilul să danseze pe masă alături de cei care mâncau sau beau nu e ok. Să o faci public e și mai și”, „Nu e ok, prea multă distracție pentru ea! Atâtea petreceri pentru un copil de cinci ani?!?”,

„Crezi că e benefic pentru fetița ta, la vârsta ei, să meargă în localuri unde se consumă alcool, unde automat vor fi și discuții presărate cu „perle”? Ea trebuie să aibă anumite ore de somn, are nevoie de alt context pentru dezvoltarea ei. Nu o maturiza înainte de vreme”, „Cui ești recunoscătoare, Oana? Acest filmuleț te-a detronat din titlul de mamă. Cum poți să arăți așa ceva cu fetița ta la cinci ani dansând pe masă?”, au fost doar câteva dintre comentariile urmăritorilor virtuali ai Oanei. 

 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1