Oana Roman, atac la iubitul Iuliei Vântur: "Salman Khan e un cocalar penibil!"

Oana Roman i-a făcut praf pe Iulia Vântur și iubitul ei, Salman Khan. Invitată într-o emisiune tv, fiica lui Petre Roman l-a jignit pe celebrul actor indian.

Oana Roman a comentat relația Iuliei Vântur cu Salman Khan, fără să se cenzureze. Vedeta este de părere că Iulia și-a dorit o carieră peste hotare și l-a numit pe iubitul ei Salman Khan, cocalar.

iulia vantur ferma vedetelor indiaZoom
Iulia Vântur stă mai mult prin India
FOTO: Arhiva personală

”De Iulia ce să zic, nu ştie ce să mai facă pentru a fi acolo. Mi se pare că se agaţă de chestia asta. Eu cred că ea şi-a dorit o carieră internaţională de fapt. Eu cred că asta e mai important pentru ea decât alte lucruri, că el stă cu ea sau nu, nu avem noi cum să ştim. Poate l-o iubi, nu ştiu ce să zic, dacă îi plac cocalarii, nu e problema mea. Mie Iulie Vântur mi se pare o apariţie, gen. Femeia asta ar putea să îşi găsească un super-bărbat. Este o femei frumoasă, nu este în standardele alea de silfidă. De ce se agaţă ea de cocalarul ăsta nu am să înţeleg niciodată", a comentat Oana Roman la Antena Stars.

salman khanZoom
Salman Khan a fost achitat în două procese
Foto: arhivă personală

Oana s-a arătat indignată de faptul că Iulia s-a apucat să cânte și nu înțelege de ce ea le cântă indienilor. "Cântă muzică indiană? De ce le trebuie lor în India să vină o româncă şi să cânte muzica lor? Deci aşa cânt şi eu", a mai spus vedeta. Bruneta nu îl place deloc pe actorul indian şi a continuat să-l atace pe Salman Khan.

"Ce pot să cred eu este aşa, o să spuneţi că sunt rea, dar... mie mi se pare că Salman Khan e un cocalar penibil. Aşa arată, zici că e cocalar. Nu jignesc, aşa mi se pare mie, că e cocalar. Nu e o jignire, e o constatare. Eu constat, din punctul meu de vedere că omul e un cocalar”, a continuat Oana.

 

salman_si_katrina.jpg

salman katrina scena aniversare
Salman a sărutat-o pe obraz pe fosta iubită cu ocazia aniversării
foto: arhiva personala

iulia.jpg

iulia vantur india aeroport
Iulia Vântur s-a întors în India
foto: arhiva personală
loading...
Loading...