Oana Radu a dat jos 50 de kg, dar încă se crede grasă: ''Sunt obsedată să slăbesc''

Oana Radu a topit peste 50 de kilograme

oana kilograme
Oana Radu are acum o siluetă de invidiat
FOTO: Arhiva personală

Oana Radu, cântăreața care a reușit să slăbească peste 50 de kilograme, tot nu este mulțumită de cum arată.

Aceasta a fost invitată în emisiunea ''Acces Direct'', luni seara, unde a dezvăluit că a devenit obsedată să slăbească.

''Am 58-59 de kilograme, reușesc să mă mențin la această greutate. Îmi doresc să fiu mai slabă de atât. Sunt în stagnare de aproape jumătate de an și organismul meu nu mai poate să slăbească. E greu să dai jos 5 kg când ai 60. Eu nu mă vedeam atât de grasă, dar acum sunt obsedată că sunt grasă și vreau să slăbesc mai rău. Oamenii cred că o fac ca să mi se spună că sunt slabă. Sunt obsedată. Mi-am dorit enorm să fiu slabă'', a mărturisit solista, în direct, la Antena 1.

Datorită regimului pe care l-a adoptat, s-a speculat că Oana Radu și-ar fi pierdut din podoaba capilară, dar aceasta a negat totul: ''Nu îmi cade părul cum s-a speculat, dar m-am ras în cap și am extensii. Nu m-am înfometat, să nu faceți asta niciodată pentru că vă stricați stomacul'', a mai adăugat cântăreața.

Cum arăta Oana Radu înainte să slăbească

Oana Radu avea 115 kilograme când a participat la Vocea României

oana radu slabire
Oana Radu avea 115 kilograme când a participat la Vocea României
FOTO: Arhiva personală

Cântăreaţa Oana Radu este probabil cel mai spectaculos caz de slăbire eficientă şi sănătoasă din România ultimilor ani. Ea a reuşit să dea jos peste 50 de kilograme, transformându-se dintr-o grăsuţă într-o femeie sexy. Într-o fotografie publicată pe Facebook în urmă cu mai bine de un an, Oana era încă supraponderală.

 

 

 

 

 

 

Loading...

Citește și