Oana Radu se mărită peste două săptămâni cu antrenorul care a ajutat-o să slăbească

1_copy.jpg

Oana, alături de Cătălin,bărbatul cu care a decis să întemeieze o familie

Cântăreaţa Oana Radu surprinde din nou! Ea a decis să-şi unească destinele, peste două săptămâni, cu cel care a ajutat-o să-şi revină după şocul provocat de moartea iubitului. Evenimentul va avea loc peste două săptămâni în Craiova, oraşul în care în urmă cu 11 luni a fost omorât fostul ei logodnic, Alin Mihai Suflea, incendiat de un vecin.

Oana Radu (26 de ani) se căsătoreşte la numai 11 luni după ce iubitul ei, Alin Mihai Suflea a fost omorât. În luna august 2019, tânărul a fost incendiat de un vecin cu benzină în scara blocului. A murit în spital o lună mai târziu. În ianuarie 2020, Oana şi-a găsit liniştea în braţele altui bărbat, cel care a ajutat-o să treacă peste toate acestea.

E vorba de Cătălin, antrenorul de la sala de sport. Joi în emisiunea de la Kanal D, prezentată de Teo Trandafir, Oana şi Cătălin au vorbit despre relaţia lor şi despre căsătorie. ”Oana are nişte atribuţiuni, eu mănânc foarte mult, aşa că mă ocup de mâncare, ea de curăţenie”, a spus Cătălin.

Cântăreaţa, care la 17 ani a făcut furori la “Vocea României”, a vorbit despre lucrurile învăţate de la mama ei şi a dezvăluit când a fost cerută de soţie. 

2_copy.jpg

Aşa arăta Oana când a participat la Vocea României

”Mama era obsedată de curăţenie. Îmi place să calc, să dau cu mopul, să spăl baia. Urăsc scamele. Cătălin m-a cerut de soţie de câteva luni. Am zis că da, eram într-o stare de şoc, căci nu îmi venea să cred. Dacă îi spuneam nu, îşi făcea bagajele şi pleca, cred. Anul acesta facem cununia civilă, peste două săptămâni, în luna august, la Craiova, într-un loc cu piscină, o să avem foarte mulţi invitaţi. O să aflăm numărul de invitaţi acceptat. Am slăbit foarte tare, iar inelul de logodnă îmi este larg. Într-o relaţie nu e importantă nunta, nu suntem oameni să ţinem cont de asta. Avem foarte multe proiecte împreună, nu avem acum în plan un copil”, a dezvăluit Oana Radu joi, la ”Teo Show”, de la Kanal D. 

3_copy.jpg

Fostul iubit al cântăreţei a murit în urmă cu mai puţin de un an

Oana Radu a reuşit în 2014 să slăbească incredibil de mult, ajungând de la 121 kg la 57, însă ulterior s-a îngrăşat din nou şi a ajuns la 104 kilograme, apoi iar a slăbit 50 kg în 30 de zile. Ea l-a cunoscut în aceea perioadă pe Cătălin, actualul partener de viaţă, şi acesta a ajutat-o să ajungă la silueta mult dorită cu o dietă inventată chiar de el, având în vedere că de profesie este antrenor personal şi nutriţionist.

Cântăreaţa a împărtăşit cu fanii secretele dietei sale: „Lumea m-a acuzat că mi-am operat stomacul şi singura dovadă pe care aş putea să o aduc este un ecograf care să ateste că nu mi-am operat stomacul”, a spus solista.

Celor care vor să slăbească le spune cinci secrete: schimbarea alimentaţiei, să nu amestece carbohidraţii cu proteinele, să nu mănânce după ora 18.00, sportul şi abia după ce slăbeşti poţi mânca orice în a şaptea zi. 

Loading...