Oana Pellea a dus piesa până la capăt cu o fisură la picior! A fost luată cu salvarea de la teatru

6_oana-pellea.jpg

“Îi mulţumesc Bunului Dumnezeu”, a scris actriţa pe pagina sa de Facebook

Profesionalism! În timpul unei piese de teatru, jucată luni seară la Filarmonica Banatul din Timişoara, în faţa unei săli pline, actriţa Oana Pellea a suferit o fisură la piciorul stâng. În ciuda durerilor, actriţa  nu a întrerupt spectacolul. “Voi fi indisponibilă două luni”, anunţă artista în vârstă de 57 de ani.

Accidentare în timpul spectacolului! Oana Pellea a înfruntat durerea provocată de o fisură la piciorul stâng fără ca publicul prezent în sală să sesizeze ceva. Luni seară, la Filarmonica Banatul din Timişoara, fiica marelui Amza Pellea şi-a jucat impecabil rolul în piesa “Efectul razelor gamma asupra crăiţelor lunatice”, chiar dacă s-a folosit de un baston, scrie adevarul.ro. 

„A fost dusă cu salvarea”

Întâmplarea a fost povestită de profesorul Vasile Popovici, prezent la spectacolul de luni seară, pe pagina sa de Facebook: “O mare actriţă levitând. În seara asta, pe o scenă din Timişoara, în timpul spectacolului, Oana Pellea şi-a luxat piciorul, dacă doar luxaţie e. Nu doar că şi-a dus spectacolul până la capăt într-un baston ce părea de recuzită, fără ca nimeni din sală să bage de seamă că s-a întâmplat ceva, dar a avut puterea să ne facă să râdem şi să plângem cu personajul ei până la sfârşit. Iar noi am râs, am tot râs şi am plâns în deplină inocenţă. La ieşire, a fost dusă cu salvarea. A levitat pe scenă până la ultimele aplauze”. 

Imediat după piesă, actriţa a fost dusă cu salvarea la Spitalul Judeţean din Timişoara, unde medicii i-au acordat îngrijirile necesare. “Din păcate, accidentul de pe scenă s-a soldat cu o fisură urâţică la piciorul stâng... voi fi indisponibilă două luni. Mă bucur că am putut duce spectacolul la bun sfârşit şi pentru asta mulţumesc Bunului Dumnezeu”, a postat Oana Pellea pe pagina de Facebook.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1