Oana Pellea, diagnosticată cu COVID: „Nu dau sfaturi nimănui, dar mă felicit că m-am vaccinat”

oana-pellea.jpg

oana pellea
Oana Pellea

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Oana Pellea a anunţat că rezultatul testului său PCR a ieșit pozitiv, chiar dacă este vaccinată cu ambele doze, şi va rămâne în izolarea impusă de lege în următoarea perioadă.

Oana Pellea a anunțat săptămâna trecută că urmează să intre în izolare, după ce a intrat în contact cu o persoană infectată cu coronavirus. Miercuri, 13 octombrie, actriţa a confirmat că testul PCR i-a ieșit pozitiv.

Oana Pellea, confirmată cu COVID-19

„Sunt vaccinată cu ambele doze. Acum exact o săptămână am luat hotărârea să mă autoizolez după ce am intrat în contact cu o persoană suspectă a fi pozitivă Covid19. Mi-am suspendat un spectacol. Am oprit repetițiile. Am anunțat teatrele. E o decizie pentru care ma aplaud din tot sufletul!",  a scris, miercuri seară, actrița Oana Pellea pe pagina sa de socializare.

Actriţa Oana Pellea a mai precizat că toate teste rapide au ieșit negative, însă rezultatul PCR a fost pozitiv. „Mi am făcut teste rapide rezultat NEGATIV. Astăzi am primit rezultatul PCR -POZITIV. Mi-as fi pus in pericol colegii și pe cei cu care as fi intrat in contact.

Traversez o formă ușoară. Nu vreau sa ma gândesc cum mi ar fi fost fără vaccin! Voi rămâne in izolarea impusă de lege. Aveți grija de voi si de cei de lângă voi! Sănătate tuturor! Nu dau sfaturi nimănui dar mă felicit că m am vaccinat", a conchis actriţa Oana Pellea.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5