Oana Pellea dă de pământ cu cei care-l laudă post-mortem pe Andrei Gheorghe: "E scârbos"

pellea.jpg

oana pellea
Oana Pellea, dezgustată de laudele false atribuite lui Andrei Gheorghe, abia după moartea sa
Foto: arhivă personală

Oana Pellea este din nou indignată de ipocrizia din societate, manifestată sub diverse forme în presa din România, după moartea lui Andrei Gheorghe. Fiica marelui actor, Amza Pellea, critică vehement atitudinea celor care, pe vremea când jurnalistul trăia, îl criticau, iar acum, îl laudă, pentru a-și face singur imagine favorabilă.

Oana Pellea și-a manifestat dezgustul față de falsitatea din această societate printr-un mesaj publicat pe pagina sa de Facebook, în care scoate în evidență calitățile sub-apreciate ale lui Andrei Gheorghe, căruia toți i-au întors spatele doar pentru simplul motiv că a avut curajul să spună adevărul care a deranjat pe mulți:

„Toţi cei care vorbesc acum despre Andrei laudativ… câţi i-aţi oferit de muncă… câţi i-aţi oferit un job care să fie la înălţimea inteligenţei şi culturii lui, câţi aţi avut puterea să treceţi de cinismul lui superinteligent, de mistoul trist şi de privirea lasăr, să acceptaţi adevărul frust ce-l aruncă în faţă oricui? Omul ăsta, ca şi mulţi alţii, merită mult mai multă atenţie, căldură, merită să fie investit cu mult mai multă încredere şi chiar iubire. E chiar scârbos că cei ce l-au înjurat, luftat, blocat îl laudă şi pomenesc acum profitând de plecarea lui ca să se pună în valoare tot pe ei… mi-e ruşine de ruşinea lor. Andrei… go your way!“, a scris Oana Pellea pe rețeaua de socializare.

loading...
Loading...

Citește și

  • andrei gheorghe avere

    Fosta soţie a lui Andrei Gheorghe se ocupă de funeraliile jurnalistului, găsit decedat în vila sa din Voluntari, luni seara. Petruţa Gheorghe şi copiii jurnalistului s-au ocupat de toate precedurile premergătoare înmormântării şi vor ridica în următoarele ore de la IML sicriul cu trupul neînsufleţit al omului de radio şi tv. Tot ei vor fi probabil şi moştenitorii averii. Potrivit unei declaraţii din 2010, jurnalistul deţinea mai multe terenuri, o casă şi obiecte de artă.

  • andrei gheorghe

    Andrei Gheorghe a murit luni, 19 martie, la vârsta de 56 de ani. Ultima apariție la radio a celui care a revoluționat radioul comercial din România a fost la postul național, unde a provocat un adevărat scandal. Cu ceva timp înainte însă, Gheorghe a acordat un interviu foarte simpatic pentru emisiunea ”Jurnal pentru copii”, de la Digi 24.