Oana Matache a organizat botezul băiețelului ei. Ce ținute au purtat Delia și sora ei la eveniment

oana-matache-botez-baietel-2.jpg

Oana Matache și-a botezat băiețelul duminică, 16 iunie
Foto Instagram

Delia a devenit părinte spiritual și pentru cel de-al doilea copil al surorii sale, Oana, duminică, 16 iunie. Emoțiile au fost în toi în familia cântăreței, însă de data aceasta ceremonia a fost una mult mai relaxată decât în cazul micuței Jessie, când Oana Matache mărturisea că s-a stresat foarte tare cu pregătirile pentru eveniment. Micuțul Bogdănel a fost extrem de cuminte la slujba de creștinare, iar surioara lui mai mare i-a fost alături în aceste momente speciale.

Oana Matache, sora Deliei, a trecut din nou prin emoțiile botezului. Oana și partenerul ei de viață, Răzvan Miheț, și-au creștinat cel de-al doilea copil, pe micuțul Bogdănel, iar după slujba de botez din biserică a urmat, bineînțeles, și petrecerea. De data aceasta însă, sora Deliei a explicat că a fost mai relaxată atunci când a organizat evenimentul, care s-a desfășurat alături de familie și prieteni apropiați, într-un cadru restrâns. 

oana-matache-botez-baietel-tinuta2.jpg

Ținuta purtată de Oana Matache la petrecerea de botez a băiețelului ei
Foto Instagram

Oana Matache a organizat botezul băiețelului ei

Totuși, cele două surori și-au ales ținute pe măsura evenimentului și au strălucit în marea zi, având în vedere că Delia a fost din nou aleasă pentru rolul de nășică, alături de soțul ei, Răzvan Munteanu. Oana a fost foarte entuziasmată de modul în care a ieșit evenimentul per total, având în vedere că micuțul Bogdan a fost foarte cuminte la slujba de creștinare din biserică. 

oana-matache-botez-baietel-1.jpg

Invitații la botez s-au delectat cu dulciuri alese
Foto Instagram

Pentru petrecerea de după slujbă, Oana a ales să poarte o rochie elegantă, de culoare albă, cu umerii goi, iar Delia a optat pentru o rochie mai sobră, ce îngloba mai multe culori, pe un fond negru. În timpul ceremoniei religioase, fericita mămică a purtat o rochie mai „relaxată”, cu bretele, tot de culoare albă, cu buline negre însă. 

oana-matache-delia-botez.jpg

Delia și soțul ei, Răzvan Munteanu, din nou nași de botez
Foto Instagram

„A fost foarte drăguț, relaxat. Bogdan a fost foarte cuminte, acum nu mai este. E ok, acum ne vom relaxa. N-am avut emoții, e deja al doilea botez. Ne-am organizat bine și am fost ok. A fost foarte liniștit, cred că i-a plăcut. Acum e puțin supărat. Jessie a luat evenimentul ca atare, s-a plimbat prin biserică, acum doarme în mașină, era ora ei de somn.

Am luat-o ca să nu se supere pe noi când se face mai mare. E ca o dumincă în care vii la biserică, doar că foarte specială. Atunci ne-am stresat rău, pe tot felul de chestii, pe ce rochițe sau botoșei să îi dăm. Mergem acasă să lăsăm o parte de invitați, ne schimbăm și mergem la petrecere”, a declarat Oana Matache pentru Antena Stars. 

 

Loading...

Citește și

  • oana matache delia matache

    Are tot ce-i trebuie și tot ce vrea, dar din schemă lipsește un bebeluș. Cel puțin așa au considerat fanii și apropiații, care în ultimii ani o întrebau insistent când are de gând să rămână gravidă. Delia și-a ieșit din pepeni de multe ori legat de acest subiect, declarând că e o chestiune mult prea intimă pentru a o discuta la vedere, cu oricine, oricând. Iată că sora ei, Oana Matache, aduce lămuriri.

  • Oana Matache a devenit recent din nou mamă, de data aceasta de băiețel. Sora Deliei se bucură de fiecare moment petrecut alături de micuții ei, însă recent a vorbit pentru prima oară despre cea mai mare teamă a ei legată de mărirea familiei. Iată declarațiile!