Oana Mareş: «Utimele 3 săptămâni din viaţa tatălui meu s-au întâmplat în Piatra Neamţ». Amintiri de groază din spital

oana_mares_baza_copy.jpg

Oana Mareş povesteşte prin ce coşmar a trecut tatăl său internat în spitalul de la Piatra Neamţ

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Oana Mareș a trecut printr-un coșmar legat tot de Spitalul Județean din Piatra Neamț. Tatăl ei a fost internat în „spitalul groazei” și și-a petrecut ultimele trei săptămâni din viață chiar acolo.

 "Utimele trei săptămâni din viața tatălui meu s-au întâmplat în Piatra Neamț, după două luni la Fundeni. În Spitalul Județean Piatra Neamț, am simțit că sunt personaj într-un film din perioada interbelică. M-a izbit, destul de tânără și poate dezinteresată de aspectele sociale, imaginea a ceea ce ar fi trebuit să fie un spital. Câteva petice peste o clădire veche, toalete anapoda pentru pacienți care abia se deplasau, paturi cu grilaj din fier plin de coroziuni... O amintire tristă a unui spital", a povestit Oana Mareș.

Vedeta TVR spune că a dorit ca părintele ei să nu rămână cu imaginile din acel spital. "Personalul mi-a adus aminte că suntem diferiți, prin ADN, educație, trăiri din copilărie... Oameni buni care ar fi făcut totul pentru confortul pacientului și bivoli tarați care te întrebau cum de mai trăiește că analizele indică altceva.

Am făcut tot posibilul ca ultimele lui imagini să nu fie din acel spital, ci de acasă...simțurile lui să fie atinse, stimulate de tot ce-i este mai drag. Și acum asta... Mereu m-am întrebat, cât de fericiți și împliniți se simt cei care au luat cu bună știință din șansele locuitorilor din oraș la un spital adaptat nevoilor 2020? Cât de mult să iubești banii? De ce sumă este nevoie să fii din nou om? Condoleanțe familiilor ce nu-și vor mai îmbrățișa niciodată oamenii iubiți", a mai scris vedeta, revoltată și tristă de cele întâmplate la Piatra Neamț. 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5